Asiakastarinat

FENNIA-KONSERNI

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Se tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemia riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalveluita. Fennialla on 47 palvelukonttoria eri puolella Suomea. Fennia julkaisee sekä asiakaslehti Fenniaa että henkilöstölehti FenniaSpiritiä, joihin molempiin on tehty artikkeleita.

- Halusimme henkilöstölehteemme ja asiakaslehteemme jutun, jossa paikallisuus nousisi esille. Ideana oli se, että jutun aiheet ja henkilöt olisivat Pohjanmaalla ja tekstin kirjoittajaksi haluttiin ulkopuolista näkökulmaa tuova henkilö. Annoimme tekstin tuottamiseen liikkumatilaa siten, että kirjoittaja sai itse tehdä taustatyön sekä miettiä tekstiin sopivan näkökulman, kertoo Fennian viestintäjohtaja Eliisa Anttila.

- Yhteistyömme oli jouhevaa ja pysyimme hyvin aikataulussa. Työhömme suhtauduttiin oma-aloitteisesti, innostuneesti ja omaa aspektia käyttäen. Voin suositella samankaltaisten sekä myös vaativampienkin tekstien teettämistä tämän kokemuksen perusteella, kertoo Anttila.