Asiakastarinat

KYRONMAAN CNC

Kyrönmaan CNC-koneistus Oy valmistaa huippuluokan ilma- ja nestejäähdytteisiä jäähdytyselementtejä koneisiin, laitteisiin ja valaisimiin. Näissä tuotteissa valitun jäähdytyselementin tulee olla juuri oikein mitoitettu, jotta se turvaa elektroniikan moitteettoman toiminnan paahtavassa kuumuudessa tai arktisessa kylmyydessä.

Yritys on erikoistunut tuotekohtaisesti räätälöityjen jäähdytyselementtien suunnitteluun yhdessä asiakasyritysten suunnittelijoiden kanssa. - Meillä oli aiemmin markkinointimateriaalia, jota oli tehty vähän vasemmalla kädellä. Tämän prosessin jälkeen asiat ovat jäsentyneet, sanoo Kyrönmaan CNC Oy:n toimitusjohtaja Jussi Korajoki. Hänen mukaansa myös hyvä, että asioihin tulee ulkopuolisen näkemystä. - Itselle moni asia on itsestään selvää, eikä tule ajatelleeksi, että ne eivät ole selviä ulkopuolisille.

Asioiden läpikäyminen kunnolla todella kannatti, sanoo Korajoki. - Projekti hoidettiin ammattitaitoisesti. Tässä osattiin asettua hyvin asiakkaan asemaan. Vaikka toimiala oli vieras, ei tarvinnut montaa kertaa vääntää rautalangasta. Nyt osaamme kertoa yrityksestämme napakasti ja meillä on hyvät verkkosivut, esite ja yritysesittely. Verkkosivu-uudistuksen ja kuvauksen koordinoinnista ja sisällöistä vastasi Herea Oy ja sivujen teknisestä toteutuksesta WebAula. Kuvat Esa Siltaloppi.

http://www.kyronmaancnc.fi/