Blogi

 • 15.3.2018

  Kasvukipuja

  Miten nuo selviävät kunnialla, vaikka työntekijämäärä on tuplaantunut ja tilauksetkin siinä samassa? Entä mitä teillä tapahtuu silloin, kun työntekijöitä kaatuu sairaspetiin ja homma alkaa luisua käsistä? Kumpi otetaan käyttöön, keppi vai porkkana?

  Lue lisää
 • 5.1.2018

  Onko työlläsi suurempi tarkoitus?

  Jotkut uskovat, että maailmaa ohjaa jokin korkeampi voima. En tiedä, onko sille olemassa tieteellisiä perusteita, mutta ajatus on lohduttava. Itse olen huomannut, että asioilla on taipumus järjestyä -  tosin sen eteen pitää tehdä töitä.

  Lue lisää
 • 20.11.2017

  Ei toimiteta paskaa, vaikka olisikin joulu

  Voiko työntekijöille enää konkreettisemmin kertoa, miten hommat pitää tehtaan puolella hoitaa, kun sanotaan, että ”paskaa ei toimiteta, vaikka on joulu”? Sanoma menee taatusti perille joka jampalle johdosta tuotantoon. Jotta asia ei jäisi kenellekään epäselväksi, samassa yrityksessä työntekijöitä on ohjeistettu kysymällä: ”Ostaasikko itte tämän täyrestä hinnasta?” Kysymys on yrityksen perustaneen ammattilaisen lentävä lause, joka on ohjannut sekä poikaa että tehtaan työntekijöitä läpi vuosikymmenten.

  Lue lisää
 • 6.11.2017

  Ennin runot vievät likelle

  Viestinnän rautaisen ammattilaisen pinnan alla kytee. On pakko päästä kirjoittamaan. Joskus muistiin puhelimeen, kuitenkin mieluiten perinteisellä tavalla, eli kynällä paperille.
  —Mulle tulee pakottava tarve kirjoittaa, tulee paha olo, jos en kirjoita. Ne runot tulevat ihan itsestään, Enni sanoo.

  Lue lisää
 • 6.9.2017

  Hyvä sisältö on parasta hakukonemarkkinointia – miksi Google rakastaa kunnon tekstiä?

  Kun verkkosivut ovat toimivat ja sisältö on mietitty, yrityksellä on mahdollisuus ilmaiseen näkyvyyteen. Suuri osa asiakkaista etsii tietoa yrityksistä ja palveluista Googlesta tai muista hakukoneista. Google on älykäs hakukone. Se etsii asiakkaan hakemaa tietoa sivustoilta, jotka ovat hyvin kirjoitettuja ja joissa sisältö on asiantuntevaa, alkuperäistä ja sitä lisätään tai päivitetään usein. Videoita ja kuvia Google ei ymmärrä, siksi panostus tekstiin kannattaa, samoin kuin videoiden ja kuvien kuvausteksteihin.

  Lue lisää
 • 25.8.2017

  Miksi markkinoida, vaikka yrityksellä menee hyvin?

  Jos yrityksellä menee hyvin ja työtilauksia on kiireeksi asti, asti markkinointiviestintä jää usein vähemmälle. Vaikka ovella kolkuttaisi jono asiakkaita, aktiivista markkinointiviestintää ei silti saa unohtaa. Listasimme Herealla viisi asiaa, miksi markkinointia kannattaa tehdä hyvässäkin tilanteessa:

  Lue lisää
 • 16.8.2017

  Koulu on elämää ja elämä koulua varten – onnea Herean valmistuneille!

  Yhteiskunnan kehitys menee eteenpäin valtavaa vauhtia. Tekninen kehitys ja valon nopeudella leviävä tieto asettavat kaikille työntekijöille ja yrityksille haasteita tietää ja osata enemmän ja nopeammin. Teoreettisen tiedon merkitys kasvaa, kun sitä on mahdollisuus soveltaa käytäntöön.

  Lue lisää
 • 8.2.2017

  ”Brändikartta on erinomainen strategisen suunnittelun väline”

  Teemu Purmonen on Projektitoimisto Proper Oy:n toimitusjohtaja ja konsultti. Projektitoimisto Proper auttaa yrityksiä kasvamaan ja hakemaan rahoitusta. Se auttaa myös talouden ja liiketoiminnan suunnitelmien kanssa.

  Lue lisää
 • 19.12.2016

  Herean jouluruno – vimmasta sanojen muotoiluun

  Ensin oli vimma ja halu palava, 
  saada insinööriteksteihin tolkku, 
  löytää tehtaiden syövereistä se, 
  joka on asiakkaille arvokasta tietoa

  Lue lisää
 • 8.12.2016

  Höydylliset sisällöt tuovat yritykselle myyntiliidejä

  Kun suunnitellaan sisältöjä verkkosivuille ja uutiskirjeisiin, kannattaa miettiä yrityksen kasvutavoitteita ja kilpailutekijöitä. Mistä yritys odottaa eniten liikevaihtoa? Minkä asioiden myymiseen halutaan tukea? Mihin asioihin asiakkaat haluavat vastauksia? Mitä on kysytty usein?

  Lue lisää