Palvelut

Brändi ja tarina

 

Tarinasta ja lupauksesta tunnistettavaksi brändiksi

Jokaisen menestyvän tai kasvavan yrityksen taustalla on yksi tai useampia ihmisiä, joilla on palava kiinnostus jotain asiaa kohtaan. Intohimoinen suhtautuminen omaan tekemiseen on moottori, joka vie yritystä eteenpäin huonoina ja hyvinä aikoina. Brändäyksen tärkein tehtävä on kertoa, miten ja miksi yritys erottuu kilpailijoista ja miten asiakkaat hyötyvät yrityksestä. Tähän tarvitaan tarina, joka on alusta koko yrityksen viestinnälle.

Kun brändäämme, emme keksi mitään uutta. Päinvastoin, kaivamme esille olemassa olevat asiat. Miksi yrityksen tuotteet ja palvelut ovat asiakkaalle rahanarvoisia? Kiteytämme nämä ydinasiat ymmärrettäviksi sanoiksi ja lauseiksi. Konkreettiset hyödyt, todelliset toimintatavat, yrityksen henki ja persoonallisuus, asiakashyödyt ja erottuvuustekijät ovat aineksia markkinoinnin ydinviestille, tarinalle ja lupaukselle.  

Tarvitsetko tarinan ja lupauksen yrityksen ulkoiseen markkinointiin? Tai ehkä tarvitset tarinan yrityksesi työntekijöille antamaan konkreettisen näkymän, keitä te olette ja minne olette menossa?

Me kirjoitamme tarinoita. Sellaisia, jotka tekevät brändeistä tunnistettavia sekä asiakkaille että yrityksen henkilöstölle. 

Lue esimerkki JTK Powerin brändin uudistamisesta.

Ota yhteyttä:

Enni Yli-hynnilä, sisältöstrategi, 040 166 3230, etunimi.sukunimi@herea.fi

Maija Anttila, sisältöstrategi, 040-154 4436, etunimi.sukunimi@herea.fi

Eliina Puijola, tj, 040-5041198, etunimi.sukunimi@herea.fi