Palvelut

Tekstit – tietoa ja viihdettä. Koukuta lukija ja sitouta asiakkaaksi.

 

Markkinointi ja viestintä ovat digitalisoituneet hurjaa vauhtia. Viestinnän kuluttajat ovat kärsimättömiä – verkossa otsikoiden pitää olla vetäviä, tekstien houkuttelevia ja kuvien pysäyttäviä. Tekstin pitää mennä asian ytimeen heti ja synnyttää oikeita mielikuvia ja halun samaistua, sitoutua ja toimia.

Hyvä teksti jää mieleen. Se avautuu nopeasti ja tuo esiin lukijan kannalta kiinnostavat asiat. Hyvä teksti on konkreettinen, eikä temppuile termeillä. Helposti ymmärrettävä viesti muistetaan, koska lukija, kuulija tai katsoja näkee asian mielikuvina omassa päässään. Mielikuvia ei hevillä unohda – ne synnyttävät tunteita ja ajatuksia.

Kirjoitamme uutisia, artikkeleita, bränditarinoita, tiedotteita, postauksia ja blogitekstejä. Haluamme, että nämä sisällöt muodostavat myyntiä tukevia jatkumoita. Siksi suunnittelemme ne mielellämme osaksi sisältöstrategiaa. Sen avulla tehdään sisältöjä, jotka suuntaavat huomion samaan asiaan, jonka olet asettanut liiketoimintasi tavoitteeksi. Soita meille, kun olet innostunut kertomaan tarinoita, jotka liikauttavat lukijaa haluamallasi tavalla.