Palvelut

Verkkosivut ovat yritykseksi julkisivu, kauppa, markkinoinnin työkalu – koti kaikelle viestinnällesi

 

On tärkeää miettiä ensin, mitä sivuilla sanotaan. Sitten suunnitellaan, miltä sivut näyttävät. 

Kulutamme ison osan päivästämme koneella ja verkossa. Kysymme googlelta, keskustelemme somessa ja seikkailemme eri sivuilla etsien tietoa ja viihdettä. Samoin toimivat asiakkaasi. Asiakkaat etsivät ennen yhteydenotto- tai ostopäätöstään paljon tietoa verkosta. Se yritys, joka vastaa sivuillaan jo etukäteen kysymyksiin, on vahvoilla.

Teemme verkkosivuja, joista asiakkaasi löytävät vastauksia kysymyksiinsä. Olemme erikoistuneet popularisoimaan vaikeita asioita ymmärrettäviksi sisällöiksi. Kirjoitamme tavalla, joka houkuttelee lukemaan: konkreettisesti, asiakashyötyjä painottaen, mutta kuitenkin kevyesti luettavalla tavalla. Lisäksi puhallamme verkkosivuteksteihin yritykseksi hengen, joka avulla kuulostatte itseltänne ja erotutte kilpailijoista. Meille sanotaan usein: ”Nämä tekstit ovat todella hyviä.” Lopputulos on hyvä, kun osaa kysyä oikeita asioita ja jaksaa kaivella tarpeeksi syvältä.

Kun sisältö ja rakenne ovat selvät, päästämme Minnan irti. Visualisoinnilla tähdennämme sitä, millaisia olette. Lisäksi visuaalisuudella tuetaan sivujen käytettävyyttä: sitä, että asiakas hahmottaa helposti sivujen sisällöt ja löytää nopeasti etsimänsä.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton suunnittelukäynti!

Enni Yli-hynnilä, sisältöstrategi, 040 166 3230, etunimi.sukunimi@herea.fi

Maija Anttila, sisältöstrategi, 040-154 4436, etunimi.sukunimi@herea.fi

Minna Husa, AD, 044 411 3123, etunimi.sukunimi@herea.fi

ps. Tekemällä viestinnän vuosisuunnitelman, saat sivuillesi jatkuvasti myyntiä tukevia sisältöjä.