Palvelut

Viestinnän vuosipalvelu - vaikuta asiakkaisiin ja henkilöstöön suunnitellulla ja pitkäjänteisellä viestinnällä

 

Johdata asiakas sivuillesi mielenkiintoisella sisällöllä

Teemme asiakkaillemme jatkuvaa sisällöntuotantoa. Hyvin suunniteltuna se tuottaa sivuille vastauksia asiakkaan esittämiin hakuihin ja kertoo uusista asioista nykyisille asiakkaille. Linkittämällä ja jakamalla näitä sisältöjä uutiskirjeissä, somessa tai sähköpostissa, myynti saa täsmämarkkinointia haluamaansa asiaan.

Viestinnän vuosipalvelu -palvelu on suunniteltu yrityksille, jotka eivät ehdi suunnitella ja tuottaa markkinointisisältöjä itse. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa strategisen suunnittelun, jossa määritellään tavoitteet ja markkinoinnin toteuttaminen. Sen lisäksi teemme sisältösuunnitelman, jossa on otsikkotasolla kuvattu markkinointisisältöjen aiheet. Asiakas voi halutessaan teettää laajemman suunnitelman, johon sisällytetään kaikki markkinointitoimenpiteet messuista mainontaan. Tällöin kannattaa tehdä myös erillinen vuosikello. Lopuksi toteutamme aikataulun mukaisesti sisällöt ja jaamme ne sovitulla tavalla.

Lue artikkeli viestinnän vuosipalvelun hyödyistä.

Lue vuosipalvelustamme Joroisten Taiteoven kanssa.

Ota yhteyttä, tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille!

Viestinnän strategisen suunnittelun ja sisältöjen tekijät Hereassa:

Enni Yli-hynnilä, sisältöstrategi, 040 166 3230, etunimi.sukunimi@herea.fi

Maija Anttila, sisältöstrategi, 040-154 4436, etunimi.sukunimi@herea.fi

Tarvitsetko yksittäistä artikkelia, asiakasreferenssiä, blogitekstiä tai mediatiedotetta ja sen lähettämistä? Teemme myös näitä, ota yhteyttä ja kysy lisää.