Jobba hos oss

Vi söker

 

En svenskspråkig kommunikationsexpert

En bra text får ljuset att gå upp och kunden att agera: hen känner igen, identifierar sig med, köper, rekommenderar och engagera sig för varumärket. Samma lagar gäller inom industrin och vid konsumentköp, även om stilen varierar.

Vi söker en svenskspråkig skribent som har viljan att förstå logiken i olika kunders affärsverksamhet och för deras räkning planera och framställa utmärkt innehåll som stöder försäljning, berör och får folk att agera.

I dina arbetsuppgifter ingår strategisk planering av kundföretagens kommunikation och att skriva innehåll. Vi ger dig färdiga koncept för planering och innehåll och utbildar dig så att du kan använda och sälja dem. Vi ger dig möjlighet att växa till ett självständigt kommunikationsproffs med spetskompetens och som med växande erfarenhet får en konsultativ roll i kundföretagens kommunikation.

Hos Herea kan man jobba som antingen löntagare eller Herea-företagare. Den här arbetsplatsen är öppen för en Herea-företagare. Klicka på länken och läs mer om Hereas företagarmodell (http://www.herea.fi/toihin) Du kan se fram emot ett eget trivsamt arbetsrum, en bärbar dator, uppmuntrande och avspända kolleger som är redo att välkomna dig till arbetet. Om du bor annanstans än i Vasa kan du även distansjobba en del av veckan hemifrån. Du är vår första svenskspråkiga skribent och du kan lita på att det finns efterfrågan på dina tjänster. Vårt interna arbetsspråk är finska, men vi är förväntansfullt spända på ett språkbad som förbättrar våra språkkunskaper.

Bekanta dig med Hereas verksamhetsfilosofi och medarbetare via länkarna nedan.

Är det du?

Besök vår webbplats och läs om våra tjänster och om oss. Berätta

- varför du skulle passa för det här jobbet och i vårt team?
- hur eller varför du började jobba med kommunikation, vad är viktigast för dig i skrivandet och själva innehållet?
- vilka andra färdigheter du har som skulle gynna dig i det här jobbet?

Av svaren vill vi att du gör en berättelse som du sammanfattar på en A4. Skicka oss dessutom en separat cv där du berättar om din arbetserfarenhet, utbildning och dina egna viktigaste kompetensområden. 

Skicka dessa två separata dokument till oss före 22.11.2018 på e-postadress herea@herea.fi

Inga telefonförfrågningar. Intervjuer ordnas i november-december och arbetet börjar i januari eller enligt överenskommelse.