Meille töihin

Etsimme:

 

Ruotsinkielistä viestinnän osaajaa

Hyvä teksti sytyttää lampun ja saa asiakkaan toimimaan: tuntemaan, samaistumaan, ostamaan, suosittelemaan ja kiinnittymään brändiin. Sama laki toimii teollisuudessa ja kuluttajakaupassa, vaikka tyyli vaihtuukin.

Etsimme ruotsinkielistä kirjoittajaa, jolla on halua ymmärtää erilaisten asiakkaiden liiketoiminnan logiikka ja suunnitella ja tuottaa näille erinomaisia, myyntiä tukevia, liikauttavia sisältöjä.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakasyritysten viestinnän strateginen suunnittelu ja sisältöjen kirjoittaminen. Saat käyttöösi valmiit suunnittelu- ja sisältökonseptit ja koulutamme sinut käyttämään ja myymään niitä. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa itsenäiseksi viestinnän kärkiammattilaiseksi, jolla on kokemuksen karttuessa konsultatiivinen rooli asiakasyritysten viestinnässä.

Hereassa voi työskennellä sekä palkkatyöntekijänä tai Herea-yrittäjänä. Tämä työpaikka on avoinna Herea-yrittäjälle. Sinua odottaa oma viihtyisä työhuone, läppäri, kannustava ja rento työporukka, joka on valmiina ottamaan sinut mukaan töihin. Jos asut muualla kuin Vaasassa, voit myös tehdä osan viikosta töitä etänä kotoasi. Olet ensimmäinen ruotsinkielinen kirjoittajamme ja voit olla varma, että työllesi on kysyntää. Sisäinen työkielemme on suomi, mutta olemme vain mielissämme kielitaitoamme sparraavasta kielikylvystä.

Tutustu Herean toimintafilosofiaan ja herealaisiin alla olevista linkeistä.

Oletko se sinä?

Käy verkkosivumme ja lue palveluistamme ja meistä. Kerro

- miksi sinä sopisit tähän työhön ja tiimimme?
- miten tai miksi olet päätynyt viestinnän tekijäksi, mikä sinulle on tärkeintä kirjoittamisessa ja sisällöissä?
- mitä muita taitoja sinulla on, joita olisi hyötyä tässä työssä?

Tee näistä vastauksista tarina, jonka tiivistät yhdeksi A4:ksi. Lähetä meille lisäksi erillinen cv, jossa kerrot työkokemuksesi, koulutuksesi ja omat tärkeimmät osaamisalueesi.
Lähetä meille nämä kaksi erillistä dokumenttia 22.11.2018 mennessä sähköpostilla herea@herea.fi
Ei puhelintiedusteluita. Haastattelut järjestetään marras-joulukuussa ja työ alkaa tammikuussa tai sopimuksen mukaan.