Meille töihin

Etsimme visuaalisten oivallusten tuottajaa

AD, Herea Oy:lle

Rakastatko asioiden visualisointia eri tavoin? Onko sinusta hauska tuottaa oivalluksia tekemälläsi työllä? Keksitkö uusia tapoja, jolla kuvalla voisi vaikuttaa katsojaan?

Etsimme Herealle AD:ta, joka ottaa haltuunsa kaikki asiakasprojektimme ja Herean oman visuaalisen kehittämisen.  Herea on kasvava viestintätoimisto, jonka asiakkaita ovat pohjalaiset palvelu- ja teollisuusyritykset.  Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.  Kanssamme pystyt rakentamaan omalla panoksellasi näkyvää jälkeä näissä yrityksissä.  Visuaalinen markkinointi tarkoittaa laajaa suunnittelutyötä verkkosivuista printtiin ja sähköisiin markkinoinnin työkaluihin.

Odotamme sinulta:

-          Hyvää osaamista ja rutiinia Adoben ohjelmien käytöstä, erityisesti InDesign ja Photoshop

-          Ennakkoluulotonta tarttumista digitaalisten julkaisujärjestelmien käyttöön

-          Rohkeutta selvittää ja ottaa käyttöön uusia ohjelmia tai sovelluksia

-          Visuaalista näkemystä ja rohkeutta ja kykyä kommunikoida asiakkaiden kanssa sujuvasti

-          Kykyä hahmottaa omista palveluista olennainen ja tehdä niistä ostettavia tuotteita

-          Osaamista ja halua hankkia uusia asiakkuuksia ja huolehtia vanhoista asiakkuuksista

Lähetä meille CV, jossa kerrot koulutuksesi ja ammattiosaamisesi. Kirjoita lisäksi vapaamuotoinen hakemus, max A4 pitkä, jossa kerrot miten olet päätynyt visuaaliseksi suunnittelijaksi, mikä sinulle on siinä tärkeää ja mitä muuta osaat tämän lisäksi. Käy myös verkkosivuillamme ja kerro, miten mielestäsi täydentäisit joukkoamme osaamisellasi ja motivaatiollasi.

Voit valita palkkatyömallin tai tulla töihin Herea-yrittäjäksi. Palkkatyössä sinulla on peruspalkka ja omista asiakastöistäsi tulevat bonukset. Herea-yrittäjänä olet samalla tavoin yksi meistä ja osa yritystä, mutta sinulle tuloutuu isompi osa asiakastöistäsi kuin palkkamallissa. Herea-yrittäjänä koko laskutukseksi kulkee Herean kautta.

Lähetä hakemukset osoitteeseen herea@herea.fi  7.12.2017 mennessä. Ei puhelin- eikä sähköpostitiedusteluita. Haastattelut järjestetään ennen joulua ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.