Toimintamallimme

Unohda murhe suunnittelematta jääneestä ja toteutumattomasta markkinoinnista

Suomalaisista yrityksistä vain 0,2 prosenttia on suuryrityksiä. 93,3 prosenttia yrityksistä työllistää alle 10 ihmistä. Näiden väliin jää reilun 6 prosentin kasvavien yritysten joukko, joilla kaikilla on yhteinen haaste: miten kasvaa ja kasvattaa liikevaihtoa siten, että kiinteät kulut pysyvät kurissa ja riskinotto hallinnassa?

Markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen ei riitä yhden henkilön osaaminen, vaan ammattilaisia tarvitaan useita. Suurelle osalle yrityksistä oman viestinnän henkilökunnan palkkaaminen ei ole millään mittapuulla taloudellisesti järkevää. Siksi Herean markkinointiviestinnän palveluissa asiakas saa monta osaajaa, täsmäviestintää ja alusta loppuun asti toteutettuja projekteja järkevällä vuosikustannuksella. 

Herean palvelukonsepti on suunniteltu kasvaville teollisuus- ja palveluyrityksille, jotka tarvitsevat suunnitelmallista ja pitkäjänteistä markkinointia. Toimimme yrityksesi ulkoistettuna viestinnän tekijänä, mutta istumme kanssasi samalla puolen pöytää. Voit myös rakentaa markkinointiviestinnän kuntoon pala palalta; palvelutuotteemme on konseptoitu siten, että lopputulokset rakentuvat saumattomasti yhteen.

Lue lisää palveluista viestinnänkumppani, viestinnän vuosipalvelu, sisällöntuottaja & sparraaja ja yksittäiset palvelut.