Uutiset

21.12.2017

Minna Husa tuo Herealle kokemusta visuaaliseen suunnitteluun


Herean uusi Art Director on Minna Husa, jolla on 27 vuoden työkokemus alalta. Aiemmin Minna työskenteli Anvialla ja sittemmin Virialla graafisena suunnittelijana.
Vaikka Herea on nuorekas yritys, meillä arvostetaan kokemusta. Herean pian 50 vuotta täyttävä toimitusjohtaja Eliina Puijola kertoo, että samaa ikäluokkaa oleva uusi työntekijä tasapainottaa Herean nuorekasta ilmapiiriä.


– Kun meillä on töissä sekä nuoria että meitä viisikymppisiä, täydennämme toinen toisiamme. Yhdessä meillä on niin sanotusti hyvä swäg, Puijola naurahtaa.
Kun Herean asiakkaiden koko kasvaa, myös vaatimukset visuaalisessa suunnittelussa kasvavat. Husalla on paljon annettavaa erityisesti brändin visuaalisen ilmeen uudistamiselle ja kehittämiselle. Hän on tehnyt laajoja töitä brändinhallintaan liittyen. Husaa kiinnostaa erityisesti brändin ilmeen kokonaisvaltainen luominen ja sen johdonmukainen käyttäminen.
– Visuaalisen ilmeen täytyy luoda yrityksestä tietty mielikuva. Kun punainen lanka on luotu, linjaa täytyy noudattaa joka ikisessä työssä, Minna kertoo.
Minnan mukaan Herealla on hyvä kombinaatio asiantuntijoita.
– Herealla ajatellaan markkinointia kokonaisvaltaisesti, eikä vain yhden osa-alueen kautta. Se erottaa Herean tavallisista mainostoimistoista.
Minnan intohimo kumpuaa lapsuuden kuvaamataidon tunneilta. Nykyään visuaalisuus tulee vastaan joka paikassa, ihan vain kadulla kävellessäkin.
–Suurin haaste on saada ihmiset ymmärtämään, kuinka suuri merkitys visuaalisella ilmeellä on. Aina ei ymmärretä käyttää kaikkia visuaalisia keinoja, joilla myyntiä voi edesauttaa.

Minna harrastaa vapaa-ajallaan muun muassa oopperakuorossa laulamista ja maratonjuoksua. Hän uskoo, että iästä on hyötyä hänen työssään.
– Viisikymppisellä on sekä näkemystä että luovuutta. Luovuus ei ole ehtyvä voimavara eikä katoa vuosien varrella, vaan kokemuksesta saa uutta näkemystä.

                                                  IMG 1764b

                    Herean toimitusjohtaja Eliina Puijola ja Herean Art Director Minna Husa

Siirry "Uutiset"-sivulle