Yritys

Herea Oy

Herea Oy on markkinointiviestinnän suunnittelu- ja sisällöntuotantoyritys. Teemme konstailematonta markkinoinnin suunnittelua – kevyitä strategioita ja painavampia käytännön tuotoksia. Meille on tärkeää ymmärtää liiketoiminnan logiikka ja luoda konkreettinen kuva asiakkaista. Olemme sitä mieltä, että parhaat tarinat tehdään rehellisestä brändiin, tuotteisiin ja palveluihin liittyvistä kouriintuntuvista asioista. Juuri tällä hetkellä nykyinen ja mahdollinen uusi asiakkaasi etsii tietoa sellaisista tuotteita tai palveluista, joita yrityksesi myy. Jotta herätät halun yhteydenottoon, yrityksesi tulee löytyä, näkyä ja kuulua verkossa kilpailijoista erottuvalla tavalla monessa kanavassa.

Kun teemme asiakkaillemme sisältöjä, kaivamme ensin esiin yrityksen ydinasiat ja kilpailijoista erottavat tekijät. Ne ovat olemassa, oli niitä puettu sanoiksi tai ei. Kiteytämme ne konkreettisiksi tekijöiksi, jotka muodostavat punaisen langan kaikelle viestinnälle. Sen jälkeen mietimme, mitä hyötyjä asiakas arvostaa ja kuinka ne puetaan sanoiksi ja kuviksi. Yhdistämällä nämä asiat, luodaan pohja kertoa johdonmukaista tarinaa. Markkinointiviestinnän sisällöistä muodostuu tällä tavoin toisiaan tukevia jatkumoita, joilla kasvatetaan myyntiä ja tunnettuutta. Löydät asiakkaita, jotka haluavat samaistua yrityksesi brändiin. Yritykseen luottava asiakas ostaa, jakaa tietoa ja suosittelee sitä.

Herea Oy on Hienosäätö Coaching Oy:n perustama sisällöntuotantoyritys ja joka toimii Hienosäätö Coaching Oy:n tytäryrityksenä. Hienosäätö jatkaa edelleen markkinoinnin konsultointia ja koulutusta. Hereaan siirtyvät kaikki Hienosäädön sisällöntuotantoprojektit. 

Kun haluat liikauttaa asiakastasi sydämestä ja kassalle asti, tartu luuriin tai lähetä viesti. Työn voi aloittaa yksittäisestä sisällöstä tai verkkosivu-uudistuksesta. Työnäytteitämme löydät sivuilta työt ja yhteystietomme tästä.

 

elina rajattu

Eliina Puijola
tj, markkinointiviestintä, brändi, sisällöntuotanto, FM

Kasvattanut ja kehittänyt liiketoimintaa reilut kymmenen vuotta toimitusjohtajana ja ketjupäällikkönä haastavalla sisustus- ja lahjatavara-alalla. Perusti markkinoinnin konsultointi- ja koulutusyrityksen Hienosäätö Oy:n, joka poiki digitaalisten sisältöjen suunnitteluyritys Herea Oy:n. Käytäntö vähittäiskaupassa opetti, miten ja millaisista tuotteista tehdään myyviä kampanjoita, miten myyjien tietoa asiakkaista voidaan hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä ja markkinoinnissa, miten brändi rakennetaan käytännössä ja miten yrityksestä tehdään kannattava. Nykyisessä työssä on oppinut, että yritykset yleensä tietävät mitä tekevät, mutta sen viestiminen muille konkreettisesti ja kiinnostavasti on vaikeampaa. Rakastaa siksi insinööriyrityksiä, koska ne ovat mestareita piilottamaan parhaat puolensa yrityksen pimeimpään komeroon. Voi sitä riemua, mikä syntyy, kun huomataan, millaisia kultaharkkoja sieltä paljastuukaan! Intohimona tarinoiden tekeminen, etenkin sellaisten, jotka perustuvat ihmisten luontaisiin kykyihin ja niistä kumpuavaan intohimoon ja menestykseen.

Yhteys:
eliina.puijola@herea.fi
eliina.puijola@hienosaato.fi
puh. 040-5041198
LinkedIn 40pxTwitter 40px
Herea Oy/Hienosäätö Oy

Maija p

Maija Anttila
Markkinointiviestinnän kokonaisuuksien suunnittelu, sisällöntuotanto, videokäsikirjoitukset ja -tuotannot

Parinkymmenen vuoden kokemus matkailu- ja palvelualan yrityksistä. Asiakaspalvelun rautainen ammattilainen, joka monitoroi liiketoimintaa niin asiakkaan kuin yrittäjänkin näkökulmasta. Kokemusta sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä eri yrityksissä. Taitava tiivistämään viestit ymmärrettävään pakettiin. Tuntee rekrytointiprosessit läpikotaisin. On ollut mukana henkilöstön kehittämistyössä ja esimiestyön edistämisprojekteissa. Kouliintunut työskentelemään monenlaisissa työyhteisöissä erityyppisten ihmisten kanssa. Toiminut kouluttajana ja opettajana Suomessa ja ulkomailla ja osaa innostaa ihmisiä oivaltamaan ja oppimaan. Saa parhaimmillaan esimiehet tanssimaan kesken kokouksen ja teini-ikäiset oppilaat jäämään kouluun yliajaksi. Hirveä hinku opetella uusia asioita ja kehittää omaa osaamistaan. Innostuu luovien projektien parissa, joissa saa laittaa kaiken taitonsa peliin!

Yhteys:
maija.anttila@herea.fi
puh. 040 154 4436
LinkedIn 40px

Enni kuva

Enni Yli-Hynnilä
Strateginen suunnittelu ja sisällöntuotanto, sosiaalinen media, FM

Strategisen suunnittelun ja sisällöntuotannon asiantuntija. Työskennellyt aiemmin toimittajana kirjoittaen asiasta kuin asiasta. Suunnitellut sosiaalisen median viestintää ja sisältöjä nettisivuille sekä kirjoittanut artikkeleita yritysten asiakaslehtiin. Tehnyt viestintäalan töitä opintojen ohessa lukiosta asti. Siirtynyt Hereaan kesällä 2016. Intohimona kirjoittaminen, ja kirjoittaa myös vapaa-ajalla tekstejä runoista novelleihin. Juuret vankasti Etelä-Pohjanmaalla. Kova viilaamaan pilkkua. Innostuu erilaisista ihmisistä ja heidän intohimoistaan. Pitää siitä, kun saa muotoilla ihmisten ajatukset sanoiksi, jotka he tunnistavat omikseen, ja joiden lukemisesta asiakkaatkin nauttivat.

Yhteys:
enni.yli-hynnila@herea.fi
puh. 040 166 3230
LinkedIn 40pxTwitter 40px

Erika

Erika Svenns
Videokuvaus, videoeditointi

Nuoresta iästään huolimatta kuvannut ja editoinut paljon. Tehnyt vapaa-ajalla tanssivideoproduktiota ja kuvannut ja leikannut Herealle erilaisia videoita opastusvideoista, blogijuttuihin ja mainoksiin. Osallistuu kuvakäsikirjoittamiseen ja ohjaukseen produktioissa. Erikalle kuvaaminen on kuin käsityöammatti: mitä enemmän kuvaa ja osallistuu suunnitteluun, sitä enemmän oppii. Käytännön osaamista Erika täydentää parhaillaan opiskelemalla alan ammattitutkintoa. Työnkuvassa kiinnostavinta ovat vaihtelevat toimeksiannot tehtaan lattialta terveyspalveluihin.

glyph logo May2016

Mia
Mia Hirvelä
Sisällön tuottaja ja sosiaalinen media

Mikään ei voita kunnon tarinaa joka jää mieleen! Elokuvien ja kirjojen suurkuluttaja, joka arvostaa kunnon tarinan merkitystä viestinnässä. Journalistiikan opinnot, yrittäjän ammattitutkinto ja käytännön kokemus verkkokauppayrittäjänä opettivat hyödyntämään erilaisia jakokanavia markkinointiviestien levittäjänä. Testannut ja hionut erilaisten markkinointisisältöjen ja Google AdWords-mainonnan osaamista omassa yritystoiminnassa. Vapaaehtoistyö urheilujoukkueen varainhankinnassa, myynnissä ja toiminnan organisoinnissa on tuonut osaamista ja näkemystä yhteistyön tekemiseen ja vuorovaikutustaitoihin.

Yhteys:
mia.hirvela@herea.fi
LinkedIn 40px