Yritys

Tarina

Olemme parhaimmillamme, kun saamme olla samalla puolella pöytääsi

Tuotamme palveluita kasvaville teollisuus- ja palvelualan yrityksille, jotka tarvitsevat sekä strategista markkinointiviestinnän suunnittelua että sen toteutusta alusta loppuun saakka. Palvelullamme on kaksi tärkeää funktiota: tuottaa pitkäjänteistä täsmäviestintää järkevillä kustannuksilla ja olla markkinointihuolet poistava yritysjohdon ulkoistettu voimavara.

Sitkeyttä ja halua kaivaa esiin ydin

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on kyky asettua asiakkaan asemaan. Olennaisinta on ymmärtää, millaista tulosta viestinnän tulisi tuoda ja mitä se voi maksaa. Siksi tavoite ja sisältö tulevat aina ensin ja vasta sen jälkeen viestinnän formaatti tai visuaalinen ratkaisu. Asiakkaan viestin ytimen esiin kaivaminen ja kiteyttäminen vaatii sitkeyttä ja asennetta.  Edellytämme tätä kaikilta herealaisilta ammattinimikkeeseen katsomatta.

Työ on meille sydämen asia

Olemme oppineet, että ainut asia, joka oikeasti motivoi ihmistä, on oma innostus ja kiinnostus johonkin asiaan. Siksi rekrytoimme Hereaan ihmisiä, joille oma ammattiosaaminen on sydämen asia. Tämä tarkoittaa luontaista kiinnostusta ja innostusta omaa työtä kohtaan. Näin tehdään sisältöjä, joissa ammattitaito on valjastettu keskittymään yhtä suurella palolla jokaisen asiakkaan viestintään.

Yksi yhteistyökumppani, monta osaajaa, kustannustehokas ratkaisu

Tiedämme erinomaisen hyvin, että kasvavien yritysten yhteinen haaste on hallinnollisen henkilökunnan määrän optimointi. Markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen ei riitä yhden henkilön osaaminen, vaan ammattilaisia tarvitaan useita. Suurelle osalle yrityksistä oman viestinnän henkilökunnan palkkaaminen ei ole millään mittapuulla taloudellisesti järkevää. Siksi Herean markkinointiviestinnän palvelussa asiakas saa monta osaajaa, täsmäviestintää ja alusta loppuun asti toteutettuja projekteja järkevällä vuosikustannuksella.  

Asiallista toimintaa, huumoria unohtamatta

Näin kommentoi yksi asiakkaistamme kerran meistä. Tavaramerkkimme on inhimillisyys ja rehellisyys. Se tarkoittaa uskallusta olla oma itsensä ja rohkeutta poiketa normikaavoista. Luottamus syntyy kohtaamisesta ja pitkäjänteinen yhteistyö molemmin puoleisesta ymmärryksestä. Siksi tarvitaan myös naurua, ja joskus itkuakin, asian lisäksi.

Taiteessa ei ole kyse viihdyttämisestä, vaan yhteyden luomisesta

Näin on kuulemamme mukaan virkkonut Alanis Morissette eräässä haastattelussa. Tämä oivallus kolahti meihin, koska olemme jo pitkään pitäneet ohjenuoranamme ajatusta: Viestintä voi liikauttaa ja aiheuttaa toimintaa silloin, kun lukija, kuulija tai katsoja voi samaistua sisältöön. Siksi näemme vaivaa, jotta viestintä koskettaisi ja aiheuttaisi samaistumispinnan samoin kuin hyvä biisi radiossa soidessaan.

elina rajattu

Eliina Puijola
tj, markkinointiviestintä, brändi, sisällöntuotanto, FM

Kasvattanut ja kehittänyt liiketoimintaa reilut kymmenen vuotta toimitusjohtajana ja ketjupäällikkönä haastavalla sisustus- ja lahjatavara-alalla. Perusti markkinoinnin konsultointi- ja koulutusyrityksen Hienosäätö Oy:n, joka poiki digitaalisten sisältöjen suunnitteluyritys Herea Oy:n. Käytäntö vähittäiskaupassa opetti, miten ja millaisista tuotteista tehdään myyviä kampanjoita, miten myyjien tietoa asiakkaista voidaan hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä ja markkinoinnissa, miten brändi rakennetaan käytännössä ja miten yrityksestä tehdään kannattava. Nykyisessä työssä on oppinut, että yritykset yleensä tietävät mitä tekevät, mutta sen viestiminen muille konkreettisesti ja kiinnostavasti on vaikeampaa. Rakastaa siksi insinööriyrityksiä, koska ne ovat mestareita piilottamaan parhaat puolensa yrityksen pimeimpään komeroon. Voi sitä riemua, mikä syntyy, kun huomataan, millaisia kultaharkkoja sieltä paljastuukaan! Intohimona tarinoiden tekeminen, etenkin sellaisten, jotka perustuvat ihmisten luontaisiin kykyihin ja niistä kumpuavaan intohimoon ja menestykseen.

Yhteys:
eliina.puijola@herea.fi
eliina.puijola@hienosaato.fi
puh. 040-5041198
LinkedIn 40pxTwitter 40px
Herea Oy/Hienosäätö Oy

IMG 2

Minna Husa
AD

Pitkä ura graafikkona. Kokemusta isoistakin projekteista aina brändin luomisesta sen jatkuvaan kehittämiseen asti. Innostuu siitä, kun löytää yrityksen ytimen, ja voi suunnitella yritykselle visuaalisen ilmeen, joka sanattomasti kertoo yrityksen olemuksen ja persoonan. Yrityksen ilmeestä on pidettävä kiinni matkan varrella, jotta mielikuva pysyy ja syvenee.
Kiinnostunut kaikesta mahdollisesta! Haluaa ottaa selvää erilaisista asioista ja on avoin kaikelle uudelle. Näkökulmien laajentuminen auttaa työssä ja helpottaa ymmärtämään asiakasyritysten maailmaa.
Luonto, liikunta ja laulu hyvin lähellä sydäntä. Ne auttavat jaksamaan arjessa ja niistä saa inspiraatiota ja ideoita työhön. Oopperakuoron myötä myös esillä olo on tuttua hommaa. Mökkeily toimii vastapainona kaikelle.

Yhteys:
minna.husa@herea.fi
puh: 044 411 3123
LinkedIn 40px5

Enni kuva

Enni Yli-Hynnilä
Strateginen suunnittelu ja sisällöntuotanto, sosiaalinen media, FM

Strategisen suunnittelun ja sisällöntuotannon asiantuntija. Työskennellyt aiemmin toimittajana kirjoittaen asiasta kuin asiasta. Suunnitellut sosiaalisen median viestintää ja sisältöjä nettisivuille sekä kirjoittanut artikkeleita yritysten asiakaslehtiin. Tehnyt viestintäalan töitä opintojen ohessa lukiosta asti. Siirtynyt Hereaan kesällä 2016. Intohimona kirjoittaminen, ja kirjoittaa myös vapaa-ajalla tekstejä runoista novelleihin. Juuret vankasti Etelä-Pohjanmaalla. Kova viilaamaan pilkkua. Innostuu erilaisista ihmisistä ja heidän intohimoistaan. Pitää siitä, kun saa muotoilla ihmisten ajatukset sanoiksi, jotka he tunnistavat omikseen, ja joiden lukemisesta asiakkaatkin nauttivat.

Yhteys:
enni.yli-hynnila@herea.fi
puh. 040 166 3230
LinkedIn 40pxTwitter 40px

Maija p

Maija Anttila
Markkinointiviestinnän kokonaisuuksien suunnittelu, sisällöntuotanto, yritysten  sisäinen viestintä ja rekrytointiviestintä

Parinkymmenen vuoden kokemus matkailu- ja palvelualan yrityksistä. Asiakaspalvelun rautainen ammattilainen, joka monitoroi liiketoimintaa niin asiakkaan kuin yrittäjänkin näkökulmasta. Kokemusta sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä eri yrityksissä. Taitava tiivistämään viestit ymmärrettävään pakettiin. Tuntee rekrytointiprosessit läpikotaisin. On ollut mukana henkilöstön kehittämistyössä ja esimiestyön edistämisprojekteissa. Kouliintunut työskentelemään monenlaisissa työyhteisöissä erityyppisten ihmisten kanssa. Toiminut kouluttajana ja opettajana Suomessa ja ulkomailla ja osaa innostaa ihmisiä oivaltamaan ja oppimaan. Saa parhaimmillaan esimiehet tanssimaan kesken kokouksen ja teini-ikäiset oppilaat jäämään kouluun yliajaksi. Hirveä hinku opetella uusia asioita ja kehittää omaa osaamistaan. Innostuu luovien projektien parissa, joissa saa laittaa kaiken taitonsa peliin!

Yhteys:
maija.anttila@herea.fi
puh. 040 154 4436
LinkedIn 40px

IMG 2

Erika Svenns
Videokuvaus, videoeditointi

Nuoresta iästään huolimatta kuvannut ja editoinut paljon. Tehnyt vapaa-ajalla tanssivideoproduktiota ja kuvannut ja leikannut Herealle erilaisia videoita opastusvideoista, blogijuttuihin ja mainoksiin. Osallistuu kuvakäsikirjoittamiseen ja ohjaukseen produktioissa. Erikalle kuvaaminen on kuin käsityöammatti: mitä enemmän kuvaa ja osallistuu suunnitteluun, sitä enemmän oppii. Käytännön osaamista Erika täydentää parhaillaan opiskelemalla alan ammattitutkintoa. Työnkuvassa kiinnostavinta ovat vaihtelevat toimeksiannot tehtaan lattialta terveyspalveluihin.

Yhteys:
Erika.Svenns@herea.fi
puh. 050 355 1995
Linkedin icon glyph logo May2016