Yritys

elina rajattu

Eliina Puijola
tj, markkinointiviestintä, brändi, sisällöntuotanto, FM

Kasvattanut ja kehittänyt liiketoimintaa reilut kymmenen vuotta toimitusjohtajana ja ketjupäällikkönä haastavalla sisustus- ja lahjatavara-alalla. Perusti markkinoinnin konsultointi- ja koulutusyrityksen Hienosäätö Oy:n, joka poiki digitaalisten sisältöjen suunnitteluyritys Herea Oy:n. Käytäntö vähittäiskaupassa opetti, miten ja millaisista tuotteista tehdään myyviä kampanjoita, miten myyjien tietoa asiakkaista voidaan hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä ja markkinoinnissa, miten brändi rakennetaan käytännössä ja miten yrityksestä tehdään kannattava. Nykyisessä työssä on oppinut, että yritykset yleensä tietävät mitä tekevät, mutta sen viestiminen muille konkreettisesti ja kiinnostavasti on vaikeampaa. Rakastaa siksi insinööriyrityksiä, koska ne ovat mestareita piilottamaan parhaat puolensa yrityksen pimeimpään komeroon. Voi sitä riemua, mikä syntyy, kun huomataan, millaisia kultaharkkoja sieltä paljastuukaan! Intohimona tarinoiden tekeminen, etenkin sellaisten, jotka perustuvat ihmisten luontaisiin kykyihin ja niistä kumpuavaan intohimoon ja menestykseen.

Yhteys:
eliina.puijola@herea.fi
eliina.puijola@hienosaato.fi
puh. 040-5041198
Twitter 40px LinkedIn 40px
Herea Oy/Hienosäätö Oy

IMG 2

Minna Husa
AD

Pitkä ura graafikkona. Kokemusta isoistakin projekteista aina brändin luomisesta sen jatkuvaan kehittämiseen asti. Innostuu siitä, kun löytää yrityksen ytimen, ja voi suunnitella yritykselle visuaalisen ilmeen, joka sanattomasti kertoo yrityksen olemuksen ja persoonan. Yrityksen ilmeestä on pidettävä kiinni matkan varrella, jotta mielikuva pysyy ja syvenee.
Kiinnostunut kaikesta mahdollisesta! Haluaa ottaa selvää erilaisista asioista ja on avoin kaikelle uudelle. Näkökulmien laajentuminen auttaa työssä ja helpottaa ymmärtämään asiakasyritysten maailmaa.
Luonto, liikunta ja laulu hyvin lähellä sydäntä. Ne auttavat jaksamaan arjessa ja niistä saa inspiraatiota ja ideoita työhön. Oopperakuoron myötä myös esillä olo on tuttua hommaa. Mökkeily toimii vastapainona kaikelle.

Yhteys:
minna.husa@herea.fi
puh: 044 411 3123

Enni kuva

Enni Yli-Hynnilä
Strateginen suunnittelu ja sisällöntuotanto, sosiaalinen media, FM

Strategisen suunnittelun ja sisällöntuotannon asiantuntija. Työskennellyt aiemmin toimittajana kirjoittaen asiasta kuin asiasta. Suunnitellut sosiaalisen median viestintää ja sisältöjä nettisivuille sekä kirjoittanut artikkeleita yritysten asiakaslehtiin. Tehnyt viestintäalan töitä opintojen ohessa lukiosta asti. Siirtynyt Hereaan kesällä 2016. Intohimona kirjoittaminen, ja kirjoittaa myös vapaa-ajalla tekstejä runoista novelleihin. Juuret vankasti Etelä-Pohjanmaalla. Kova viilaamaan pilkkua. Innostuu erilaisista ihmisistä ja heidän intohimoistaan. Pitää siitä, kun saa muotoilla ihmisten ajatukset sanoiksi, jotka he tunnistavat omikseen, ja joiden lukemisesta asiakkaatkin nauttivat.

Yhteys:
enni.yli-hynnila@herea.fi
puh. 040 166 3230

Maija p

Maija Anttila
Markkinointiviestinnän kokonaisuuksien suunnittelu, sisällöntuotanto, yritysten sisäinen viestintä ja rekrytointiviestintä

Parinkymmenen vuoden kokemus matkailu- ja palvelualan yrityksistä. Asiakaspalvelun rautainen ammattilainen, joka monitoroi liiketoimintaa niin asiakkaan kuin yrittäjänkin näkökulmasta. Kokemusta sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä eri yrityksissä. Taitava tiivistämään viestit ymmärrettävään pakettiin. Tuntee rekrytointiprosessit läpikotaisin. On ollut mukana henkilöstön kehittämistyössä ja esimiestyön edistämisprojekteissa. Kouliintunut työskentelemään monenlaisissa työyhteisöissä erityyppisten ihmisten kanssa. Toiminut kouluttajana ja opettajana Suomessa ja ulkomailla ja osaa innostaa ihmisiä oivaltamaan ja oppimaan. Saa parhaimmillaan esimiehet tanssimaan kesken kokouksen ja teini-ikäiset oppilaat jäämään kouluun yliajaksi. Hirveä hinku opetella uusia asioita ja kehittää omaa osaamistaan. Innostuu luovien projektien parissa, joissa saa laittaa kaiken taitonsa peliin!

Yhteys:
maija.anttila@herea.fi
puh. 040 154 4436

 IMG 2

Erika Svenns
Videokuvaus, videoeditointi

Nuoresta iästään huolimatta kuvannut ja editoinut paljon. Tehnyt vapaa-ajalla tanssivideoproduktiota ja kuvannut ja leikannut Herealle erilaisia videoita opastusvideoista, blogijuttuihin ja mainoksiin. Osallistuu kuvakäsikirjoittamiseen ja ohjaukseen produktioissa. Erikalle kuvaaminen on kuin käsityöammatti: mitä enemmän kuvaa ja osallistuu suunnitteluun, sitä enemmän oppii. Käytännön osaamista Erika täydentää parhaillaan opiskelemalla alan ammattitutkintoa. Työnkuvassa kiinnostavinta ovat vaihtelevat toimeksiannot tehtaan lattialta terveyspalveluihin.

Yhteys:
Erika.Svenns@herea.fi
puh. 050 355 1995

IMG 3087b

Reetu Paalanen
Tekninen tuki

Erinomainen ongelmanratkaisija teknisissä asioissa. Tekee Herealla mm. verkkosivujen sisällönsyöttöä, verkkosivupäivityksiä ja Facebook-markkinointia tuntityöntekijänä. Opiskelee Vaasan ammattikorkeakoulussa liiketaloutta. Tietotekniikka on aina ollut intohimo, ja auttaa mielellään muita teknisissä ongelmissa. Kokoaa vapaa-ajallaan tietokoneita, vaihtaa älypuhelimien näyttöjä, pelaa videopelejä ja käy salilla. Kova halu opetella jatkuvasti lisää teknisiä taitoja, joista on hyötyä asiakkaille.

Yhteys:
reetu.paalanen@herea.fi
puh. 040 020 5683

Sofie

Sofie Berg
Innehållsstrategi
040 551 3395
sofie.berg@herea.fi