24.09.2019

Herea kasvanut neljässä vuodessa kuuden henkilön toimistoksi

Herea työllistää kaksi sisältöstrategia, AD:n, videokuvaajan, teknisen tuen ja toimitusjohtajan. Teknistä tukea lukuun ottamatta kaikki työntekijät ovat päätoimisia työntekijöitä.

─Tekijöidemme määrä on kasvanut nopeammin, kuin ennakoimme. Toimimme Lintuvuoressa Mustasaaressa Vilpen rakennuksessa, jossa olemme muuttaneet jo kerran isompiin tiloihin. Toimitila sijaitsee tehtaan pohjoispäädyssä C-entrancessa, josta on sisäänkäynti ulkopuolisille yrityksille. Meillä on erinomaiset täysin uudet tilat, kokonainen oma käytävä omia, rauhallisia huoneita ja iso neuvottelutila, kertoo tj Eliina Puijola.

Herea on tuotteistanut ja hionut palveluitaan kasvaville teollisuus- ja palveluyrityksille neljän vuoden ajan.

─Vahvuutemme on into ja halu popularisoida vähän vaikeitakin asioita ymmärrettäviksi teksteiksi. Lisäksi meillä on hyvin realistinen käsitys siitä, millaisen palvelun kiireinen pk-yrityksen tj. tarvitsee, sanoo Puijola.

Puijolan mukaan moni asiakas aloittaa yhteistyön yksittäisestä toimeksiannoista esim. verkkosivujen uusimisesta, joista yhteistyö kasvaa jatkuvan viestinnän kumppanuudeksi. Verkkosivujen sisällöntuotanto kattaa yleensä myös asiakkaalle tehtävän brändikartan. Kun sivut valmistuvat, brändikartta huomataan hyödylliseksi dokumentiksi.  

─Itselläni on yli 15 vuoden työkokemus siitä, miten palveluyrityksessä työntekijöiden toiminta vaikuttaa tuottavuuteen ja maineeseen. Siksi brändin ydinasioista on kyettävä viestimään ymmärrettävällä tavalla jatkuvasti ja siihen oltava työkalu. Kun kasvuyrityksen tj. näkee, miten konkreettisella tavalla esim. yrityksen arvot on kirjoitettu toimintaperiaatteiksi brändikarttaan, hän näkee dokumentin mahdollisuudet sisäisen viestinnän työkaluna. Teollisuusyritykset ovat mitä suurimmassa määrin palveluyrityksiä, joissa työntekijöiden omalla ajattelulla, itseohjautuvuudella ja asenteella on iso merkitys asiakaskokemukselle, summaa Puijola.

─Katsomme innolla tulevaan. Videokuvaajamme Erika on tänä syksynä mukana täysipäiväisesti valmistuessaan Tampereelta. Kombinaatio nuoria osaajia vahvistettuna kokeneella AD, TJ ja sisältöstrategilla, tuo kivan svengin työpäiviimme, hymyilee Eliina.

Tutustu Herean osaajiin ja heidän vahvuuksiinsa tekijät-sivulla!

9S7A6503

9S7A6491

9S7A6496