15.06.2020

Herea toteutti JTK Powerille väestönsuojalaitteiden verkkosivun

Herea toteutti JTK Powerille väestönsuojalaitteet -verkkosivun, sillä väestönsuojatuotteista haluttiin rakentaa muusta yritystoiminnasta erottuva selkeä kokonaisuus.

Sivujen tarkoituksena on, että asiakas saa sivuilta mielikuvan siitä, mitä väestönsuojalaitteita JTK Power valmistaa ja millaista kokonaispalvelua se tarjoaa asiakkaille.

Herean sisältöstrategi Enni Yli-Hynnilä teki sivuston rakennesuunnittelun ja kirjoitti sisällöt. Minna Husa teki visuaalisen suunnittelun ja Erika Svenns otti valokuvat.

Kaikki tieto samalle sivulle

VSS-sivut tuovat JTK Powerin väestönsuoja-asiantuntemusta tunnetuksi ja tarjoavat asiakkaille hyödyllistä tietoa. Uudelta verkkosivulta löytyvät myös tuote-esitteet ja asennusohjeet. Verkkosivu on rakennettu JTK Power Group -brändin mukaisesti.

– JTK Powerin kautta saa kaikki väestönsuojiin liittyvät laitteet, tarvikkeet ja asiantuntijapalvelut. Nämä on nyt koottu uusille verkkosivuille, JTK Powerin toimitusjohtaja Robert Ollus kertoo.

Herealta uutta näkökulmaa verkkosivuille

Mukana sivuston suunnittelussa toimi väestönsuojien asiantuntija Pekka Savio. Savio kertoo, että uusilla sivuilla oli tärkeää tuoda esille JTK Powerin pitkä kokemus ja alan tuntemus. Hänen mukaansa Herea Enni Yli-Hynnilä osasi kaivaa oikeat asiat esille.

– Oli mielenkiintoista toimia Ennin kanssa. Toimiala ei ollut Ennille niin tuttu kuin meille muille, joten Enni osasi tuoda esille uusia näkökulmia. Vaikka emme tavanneet kertaakaan kasvokkain projektin aikana, hän pääsi keskustelujen aikana hyvin sisältöön kiinni ja lopputulos oli sitä mitä haettiin, Savio kertoo.

Savio on toiminut alalla jo noin 40 vuotta ja luonut oman näkemyksen asioihin. Hän iloitseekin siitä, että verkkosivut saivat Herean kautta tuoretta näkökantaa alan ulkopuolelta.

Verkkosivut on toteutettu suomeksi ja ruotsiksi. Katso uudet JTK Power väestönsuojalaitteet -verkkosivut.