26.09.2022

Herean uusi sisällöntuottaja viihtyy ruotsinkielisellä rannikolla

Herean uusi sisällöntuottaja on Linda Storås. Äidinkieleltään ruotsinkielinen Linda puhuu sujuvasti myös suomea ja englantia. Herealla hänen asiakaskuntansa koostuu pääosin kaksikielisistä asiakkaista, joille tuotetaan viestintää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

—Kirjoittaminen ja viestiminen on ollut minulle aina mieleinen juttu. Ei siis ole ihme, että olen opiskellut filosofian maisteriksi Vaasan yliopistossa, pääaineena modersmålet svenska. Viestinnän töitäkin olen tehnyt projektikoordinaattorina Åbo Akademissa ja toimittajana Syd-Österbottenissa. Olen myös opettanut ruotsin kieltä Vaasan yliopistossa ja toiminut sekä kielentarkastajana että kääntäjänä.

Kristiinankaupungista Vaasaan ja töihin Herealle

Pian kolmekymppinen Linda asuu perheensä kanssa Kristiinankaupungissa, jossa hän on viettänyt myös lapsuutensa. Vaasa on hänelle tuttu kaupunki sekä opiskeluajoilta ja muutenkin. Työmatka Vaasaan ja Mustasaareen onkin hänelle kuin toinen kotimatka.

—Kun näin Herean työpaikkailmoituksen, ajattelin hakea paikkaa, koska siinä yhdistyi monta mielenkiintoista asiaa. Haastattelukutsu yllätti minut positiivisesti ja kun työpaikkaa tarjottiin minulle, en epäröinyt hetkeäkään. Valinta on ollut oikea- jo kuukauden työkokemuksen jälkeen koen olevani täällä jo kuin yksi muista. Minut on otettu todella hyvin vastaan ja viihdyn erinomaisesti.

Herean toimintamalli houkutteli

Työmatkan ollessa lähes 100 kilometriä, työnteon joustava malli oli avainasemassa työpaikan valinnassa. Etätyön hybridimalli Herealla mahdollistaa työntekijöille joustavan tavan työskennellä etänä ja toimistolla. Päätökseen vaikutti luonnollisesti myös muut, itse työhön liittyvät asiat.

—Kun tutustuin Hereaan tarkemmin, minuun teki vaikutuksen Herean monipuoliset palvelut ja tapa tehdä töitä. Täällä saan tehdä töitä organisoidusti ja johtaa omaa työtäni. Asiakastyössä pääsen tapaamaan säännöllisesti uusia ihmisiä ja mikä parasta, saan kirjoittaa paljon!

Lindan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta linda.storas@herea.fi ja puhelimitse numerosta: +358-40-5513395