11.05.2020

Olemme mukana Tähtipisteen Hyvä vyörymään -kampanjassa!

Tähtipiste on teollisuuden kunnossapitoyritys, joka halusi kantaa kortensa kekoon poikkeustilanteessa.

Tähtipiste sitoutuu jakamaan uusien työtilauksien tuotoista pienen osan eteenpäin vaasalaisille pienyrittäjille suorina ostoina. Kertynyt tuotto laitetaan viikoittain jakoon Facebookissa.

Rahat käytetään pienten paikallisten liikkeiden, esim. ravintoloiden, kahviloiden ja parturi-kampaamojen, auttamiseen. Kerätyillä rahoilla yrityksiin ostetaan lahjakortteja ja lahjakortit arvotaan Facebookissa julkaisusta tykänneiden kesken.

Herea on toteuttanut Tähtipisteen kampanjaa alusta alkaen. Herea on ollut mukana kampanjan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Kampanja aloitettiin maaliskuun lopussa, kun koronavirus alkoi vaikeuttaa yritysten liiketoimintaa.

Tähtipisteen toimitusjohtajan Veli-Jussi Koskelan mukaan yhteistyö Herean kanssa on sujunut hyvin.

– Meillä on Herean kanssa usean vuoden yhteistyökokemus. Tuona aikana yrityksemme ja yhteiset toimintatavat ovat tulleet tutuiksi. Herealta tiedämme, mitä saamme, säästämme aikaa ja lopputulos on hyvä, Koskela kertoo.

Tällä viikolla Herea myös lahjoitti kampanjaan 200 euroa, sillä haluamme olla mukana tukemassa paikallisia yrityksiä. Lahjoitettu summa lisätään yhteiseen pottiin, jolla ostetaan lahjakortteja vaasalaisille hierojille ja personal trainereille. Kilpailuun voi osallistua Tähtipisteen Facebook-sivulla. Voittajat arvotaan perjantaina 15.5.2020.

Lue lisää kampanjasta Tähtipisteen verkkosivuilta.