09.08.2022

Oletko sinä uusi ruotsinkielinen / kaksikielinen sisällöntuottajamme?

Etsimme äidinkieleltään ruotsinkielistä tai kaksikielistä sisällöntuottajaa perhevapaasijaiseksi ajalle 1.10.2022 – 31.12.2023. Tehtävänäsi on hoitaa asiakasyritystemme viestintää olemassa olevan suunnitelman mukaisesti. Etsimme erinomaista kirjoittajaa, joka hallitsee somekanavien käyttämisen ja on käyttänyt myös julkaisujärjestelmiä, kuten verkkosivuja tai uutiskirjesovelluksia. Olet kiinnostunut yritystoiminnasta ja yritysten markkinoinnista. Osaat organisoida omaa työtäsi ja toimia järjestelmällisesti.

Hereassa pääset mukaan työympäristöön, joka antaa mahdollisuuden tehdä viestintää innostavalla tavalla yhdessä Herean tiimin ja kivojen asiakkaiden kanssa. Tuemme jokaisen tekijän osaamisen kehittymistä ja perehdytämme kaikki uudet tekijämme siten, ettet jää missään asiassa tyhjän päälle. Työtehtävä on osa-aikainen, 3 päivää viikossa tai 4,5 h/päivässä. On myös mahdollista, että voimme tarjota sijaiselle työsopimusta äitiyslomasijaisuuden jälkeen.

Innostuitko? Lue lisää työtehtävästäsi ja hae meille! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kerro siinä, miksi juuri sinut tulisi valita. Liitä lisäksi mukaan cv.

Lähetä hakemus osoitteeseen herea@herea.fi. Haku päättyy viimeistään 26.8. ja työ alkaa 1.10. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluita jatkuvasti. Kun löydämme oikean henkilön, hakuaika päättyy.  

Jos haluat kysyä lisää ennen hakemista, voit soittaa toimitusjohtajallemme, Eliina Puijolalle, 040 504 1198.

Odotamme hakemustasi!