30.06.2020

Teit meistä kauniin

Kirje asiakkaallemme.

Tämä kirje on osoitettu juuri sinulle, asiakkaamme. Olet meidän olemassaolomme edellytys ja motivaatiomme lähde – tiesithän, että ilman sinua me emme olisi tässä. Viimeistään nyt – viisivuotismerkkipäivänämme on aika kertoa, mitä me sinusta ajattelemme.

Olet vaatimattomuuden huippu. Osaamisesi ja ammattitaitosi on sillä tasolla, että jaksamme ihmetellä sitä jatkuvasti. Selität tuskastumatta meille asioita uudestaan ja sytyt liekkeihin, kun haluamme kuulla lisää.

Opetat meille uutta. Opetat meille enemmän kuin uskotkaan. Olemme salaa ylpeitä, kun saamme olla kanssasi tekemisissä.

Olet hauska. Vaativissa ja aikaa vievissäkin projekteissa jaksat olla hauska. Tylsäksi olisivat hommat käyneet ilman sinua.

Olet yhteistyökumppani. Et oikeastaan ole edes asiakas, vaan yhteistyökumppani, joka osaa käsitellä asiat asioina ja ihmiset ihmisinä. Vaikka puhut työasioista, haluat olla myös ihminen. Tuot työhön mukaan pilkahduksen muustakin elämästä, mikä on suuri kunnianosoitus meitä kohtaan.

Haluat hyvää. Teet bisnestä, jossa on tavoitteena tehdä tulosta. Silti sinulla on hyvä sydän. Haluat että työntekijäsi ja asiakkaasi onnistuvat ja haluat että myös me onnistumme. Tämä liikauttaa meitä paljon.

Uskallat puhua suoraan. Kun puhut suoraan, tiedämme mitä teemme. Ja kun suunta on selvä, ei tarvitse kuin tehdä.

Olet kiinnostunut. Muistat aina kysyä, miten meillä menee ja mitä kuuluu. Eikä tämä ole fraasi. Olet aidosti kiinnostunut myös meidän tekemisestämme ja se merkitsee meille paljon.

Innostut tekemisestäsi. Teet intohimoisesti omaa työtäsi – silloinkin kun kaikki ei ole helppoa. Jaksat aina innostua uudestaan ja tartutat intosi myös muihin.

Olet luotettava. Kun puhumme, tiedämme jo lähtökohtaisesti, että sinuun voi luottaa. Onkohan tässä jotain pohjalaista taustalla?

Olet vaativa. Tiedät mitä haluat, etkä tyydy keskeneräisiin töihin. Tämä on erinomainen juttu. Me emme sitä sinulle ikinä tekisikään.

Olet ihan huippu tyyppi. Oikein harmittaa, ettei olla aiemmin tutustuttu! Mutta hyvä että edes nyt. Siksi me haluamme tehdä kaikkemme, että yhteistyömme jatkuu.

Teit meistä kauniin – antamalla meille mahdollisuuden. Uskallamme toivoa, että olemme lunastaneet odotukset ja voimme tehdä sen myös jatkossa.

Kiitos.

 

Katso Herean viisivuotispäivän kunniaksi tehty toimitusjohtajan haastattelu täältä.