30.03.2021

Viestintä kesäkunnossa, ympäri vuoden

Näin kesän kynnyksellä intouduin leikkimään ajatuksella, mitä yhteistä kesäkuntokuurilla on yrityksen viestinnän kanssa? Vaikka ajatus alkoi hassuttelusta, löytyy yhteyksiä lopulta aika paljonkin!

Suunnitelmallisuus on avain lähes minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseen. Kesäkuntokuuriakin aloittaessa ensimmäisenä tulee tahto. Sitten suunnitelma, miten tavoitteeseen päästään.

Niillä ei kuitenkaan vielä pitkälle pötkitä, jos toteutus ontuu. Suunnitelman vatsalihakset on tehtävä ja lenkillä käytävä, jotta tuloksiin päästään.

Joskus sitä saattaa tarvita ulkopuoliselta pientä potkua, että oikeasti pääsee sinne lenkkipolulle asti. Luulen, että siksi personal trainerit ovat niin suosittuja. On hyvä, että joku seuraa, auttaa ja varmistaa, että tavoitteet toteutuvat.

Viestinnän suhteen kaava on sama. Ensin on tahto – haluat herättää huomiota, uusia asiakkaita, alan huipputekijät palkkalistoillesi ja kasvattaa liiketoimintaasi. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mutta kyllä se puuttuva puolikas, eli toteutus, pitää yhtä lailla hoitaa huolella loppuun tai tulosta ei tule.

Personal trainer puskee eteenpäin 

Me Hereassa olemme tavallaan yrityksesi viestinnän personal trainereita. Teemme yrityksellesi sopivan suunnitelman – kuinka usein viestitään, mistä asioista ja missä kanavissa. Sitten huolehdimme, että suunnitelman jokainen askel toteutuu sovitusti.

Ja niin, Herean kanssa sinun ei tarvitse edes tehdä niitä vatsalihaksia. Me voimme tehdä ne sinun puolestasi. Hoidamme yrityksesi viestinnän alusta loppuun – kirjoitamme artikkelit, asiakastarinat ja mainostekstit, loihdimme rinnalle kuvat, videot ja visuaalit. Kontollesi jää vain tarkastaa valmiit sisällöt ennen julkaisua. Sitten me julkaisemme ne sovittuihin kanaviin, sovitussa aikataulussa.

Jos nyt vielä viedään kielikuvaa vielä vähän pidemmälle, niin me teemme viestinnän vatsalihasliikkeet, mutta sinä saat pyykkilautavatsan. Me rutistamme, sinä korjaat hedelmät. Viestintäsi on timmissä kunnossa ympäri vuoden.

Lue jatkuvan viestinnän palveluista lisää täältä tai ota yhteyttä!