17.05.2019

Movaco

Movaco Oy on valtuutettu Canon Business Center jälleenmyyjä, joka palvelee pieniä ja suuria yrityksiä sekä julkisen sektorin asiakkaita. Näille yrityksille tuotetaan tulostuksen- ja dokumentinhallinnan ratkaisuja. Yritys halusi tehdä verkkosivu- ja esiteuudistuksen, joka kertoisi käytännönläheisesti heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Sisällöstä haluttiin tehdä yrityksen näköinen.

Teksteistä tehtiin asiakkaan kannalta helposti ymmärrettäviä. Sisältöä suunniteltaessa, kantavana ajatuksena oli se, että tekstistä voidaan irrottaa helposti osia myyntityökaluksi, esim. liitteeksi tarjouksiin. Vastasimme sivujen ja esitteen valokuvasuunnittelusta ja graafisesta ilmeestä ja koordinoimme koko projektin kuvausjärjestelyistä sivuprojektin toteutukseen. Verkkosivujen teknisestä toteutuksesta vastasi Creamarketing Oy ja valokuvista Esa Siltaloppi.

- Aiemmassa esitteessä sisältö oli tuotelähtöisempää. Halusimme yrityksellemme myyntiä tukevaa materiaalia, joka olisi asiakkaan kannalta helposti ymmärrettävää, sanoo Movacon yrittäjänä toimiva Mårten Snellman.

- Vinkkinä uusille asiakkaille antaisin sen, että projekti kannattaa viedä suunnitellusti viime metreille saakka eikä niin että tinkii ja tekee lopussa itse jotain. Kun Eliina koordinoi koko homman alusta loppuun saakka, punainen lanka säilyi lopputuloksessa ja projekti tuli valmiiksi aikataulun mukaisesti. Voin suositella tätä projektia, jossa ostimme kaikki palvelut yhdessä paketissa. Päätöksenteko ja toiminta yhteistyökumppaneiden kanssa oli sujuvaa. On tärkeää että tällaisissa projekteissa mennään eteenpäin eikä jäädä jankkaamaan paikalleen, toteaa Snellman.

https://www.movaco.fi/etusivu/