19.08.2020

Origo Engineering

Herean Origo Engineeringille tekemä mediatiedote tavoitti alueen päämediat

Herea Oy toimii Origo Engineeringin viestinnän kumppanina ja teki yritykselle heinäkuussa 2020 Vaasan talousalueelle suunnatun mediatiedotteen. Mediatiedotteen sisältö koski yrityksen omistuspohjan laajentumisesta ja uuden 3D-sarjatuotannon aloittamista Vaasassa.

Mediatiedotteen lisäksi tiedote jaettiin sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, LinkedIn:ssä ja Instagramissa.

Origo Engineering halusi tiedottaa yrityksen omistuspohjan laajentamisesta näkyvästi, koska yrityksen johto uskoo yritysten välisen yhteistyön olevan  merkittävä vetovoimatekijänä koko alueen tulevaisuuden kannalta.  Mediatiedotteella haluttiin tavoittaa nykyiset asiakkaat ja herättää myös uusien asiakkaiden mielenkiinto. 

Koska yrityksen vahvin markkina-alue on Pohjanmaalla, mediatiedote kohdennettiin juuri tämän alueen tiedotuskanaviin ja tiedotteen pohjalta yritys sai yhteydenottoja sekä Ilkka-Pohjalaisesta että Vaasa Insiderista. Myös Vasabladet julkaisi aiheesta jutun mediatiedotteen pohjalta.  

Selkeä sisältö ja ohjeet tiedottamiseen Herealta

Mediatiedotteen ja sosiaalisen median julkaisujen sisällöt sekä ohjeistuksen mediatiedotteen lähettämistä varten teki Herean sisältöstrategi Maija Anttila. Tiedote työstettiin puhelimessa tehdyn haastattelun pohjalta. 

Origo Engineeringille oli alusta asti selvää, että tiedotetta ei lähdetä tekemään itse, vaan työ ulkoistetaan alan osaajalle.

—Meillä on hyvät kokemukset yhteistyöstä Herean kanssa ja tämänkin projektin osalta voimme todeta saman asian. Mediatiedote sisälsi juuri ne kärjet, mitä halusimmekin tuoda esille. Lisäksi saimme selkeän ohjeistuksen tiedotteen lähettämistä varten.
Yleisö on kyllä rekisteröinyt uutisen, koska useassa eri puhelinkeskustelussa käy ilmi, että he ovat nähneet jutun lehdessä, kertoo Origo Engineeringin toimitusjohtaja Kalle Hällfors.

Lue mediatiedotteen sisältö yrityksen kotisivuilta täältä.

Sekä julkaistut jutut täältä:

Vasabladet

Ilkka-Pohjalainen

Vaasa Insider:
Ruotsiksi  
Suomeksi

 Tarvitsetteko mediatiedotetta? Ota yhteyttä Maijaan, Enniin tai Eliinaan! Löydät yhteystietomme täältä.