10.08.2022

Är du vår nya svenskspråkiga/tvåspråkiga innehållsproducent?

Vi söker en till modersmålet svenskspråkig eller tvåspråkig innehållsproducent för föräldraledighetsvikariat för tiden 1.10.2022 – 31.12.2023. Din uppgift är att sköta kundföretagens kommunikation enligt uppgjord plan. Vi söker en vass skribent som hanterar sociala mediekanaler och har också erfarenhet av att använda publiceringsverktyg för webbsidor och nyhetsbrev. Företagsvärlden och dess kommunikation och marknadsföring intresserar dig. Du är bra på att organisera ditt eget arbete och har ett strukturerat arbetssätt. 

På Herea får du vara del av en arbetsgemenskap där kommunikation görs på ett inspirerande sätt, tillsammans med Hereas team och trevliga kunder. Vi stöder våra anställdas utveckling och ger alla nyanställda en grundlig inskolning, så att du kan känna dig trygg i ditt arbete. Uppgiften sköts på deltid, 3 dagar i veckan eller 4,5 h/dag. Det är också möjligt att vi kan erbjuda dig en fast anställning efter föräldraledighetsvikariatet. 

Känner du igen dig i beskrivningen och tror du att det här kunde vara ett jobb för dig? Läs mer om arbetsplatsen och sök till oss! Skicka oss en fritt formulerad ansökan och berätta, varför vi borde välja just dig för den här uppgiften. Bifoga din cv till ansökan. 

Ansökan skickas till adressen herea@herea.fi. Ansökningstiden går ut senast den 26.8 och arbetet börjar 1.10. Vi går igenom ansökningar och gör intervjuer fortlöpande, ansökningstiden avslutas när vi hittar rätt person.

Om du har frågor eller vill veta mer före du skickar in din ansökan kan du slå en signal till vår vd Eliina Puijola, 040 504 1198.

Vi ser fram emot din ansökan!