Verkkosivut ja -sisällöt

 

Blogit

Tarvitseeko yrityksesi tai organisaatiosi viestintää, joka lähestyy yrityksenne faktoja uudenlaisesta näkökulmasta? Tarvitsetteko ihmisläheisempää tai kepeämpää tiedottamista sisäiseen viestintään, asiakasjulkaisuihinne tai kotisivujenne muun viestinnän lomaan? Haluatteko viestintää niillekin, jotka eivät jaksa innostua pelkkää faktaa sisältävästä viestinnästä, mutta ovat silti kohderyhmänne tärkeitä osapuolia?

Ratkaisu tähän löytyy Herean Blogi-palvelusta. Tuotamme Blogeja 4 kappaleen setteinä, jolloin asiakas saa itse valita tekstiin haluamansa näkökulman ja tyylin. Tyyli voi olla esimerkiksi rennon asiallinen, humoristinen, innostava, tai hyvää mieltä tuottava lämminhenkinen teksti.

Blogit voivat toimia mm. keskustelun avaajina ja kiperienkin aiheiden hienovaraisina esiin nostajina tai aasinsiltana ajankohtaisiin asioihin. Blogien avulla voitte nostaa tuotteitanne, yritysbrändiänne tai palveluitanne esiin jopa tehokkaammallakin tavalla kuin perinteisellä viestinnällä.

Tilaajan ei tarvitse tietää suoralta kädeltä, mitä aiheet ovat. Keskustelun kautta löydämme takuulla ajankohtaiset ja lukijoita sytyttävät aiheet, näkökulmat ja tyylilajit.

Tekstien kirjoittajana toimii Herean sisältöstrategi Maija Anttila, joka herättää omalla hienovaraisella lähestymistavallaan aiheesta uusia ulottuvuuksia ja ajatuksia kuitenkin aina asiakasta ja lukijaa kunnioittaen. Maija on kirjoittanut blogia aiemmin mm. Alkon henkilöstölehteen.  Taustallaan hänellä on monipuolista työkokemusta eri aloilta, työyhteisöistä sekä Suomesta että ulkomailta.

Miten alkuun?

Ota yhteyttä ja kerro, mihin tarpeeseen tarvitsette tekstejä. Me annamme tähän sopivan ehdotuksen.

Miten työ käytännössä toimii?

  1. Tekstien kirjoittamista varten pidetään noin tunnin mittainen haastattelu, jossa käydään läpi aihe, jutun kärki ja esille tuotavat asiat ja toivottava tyyli ja lähestymistapa.
  2. Teksti kirjoitetaan valmiiksi ja lähetetään asiakkaalle luettavaksi.
  3. Asiakas lukee ja kommentoi tekstin, tehdään tarvittavat muokkaukset.
  4. Teksti on julkaisuvapaa

Blogi-palvelu sisältää yhteensä 4 kpl A4 mittaisia tekstejä.

 

Innostuitko? Niin minäkin! Laita viestiä tai soita, niin jutellaan lisää.

Maija Anttila, sisältöstrategi, 040-154 4436, etunimi.sukunimi@herea.fi

 

Tutustu Maijan kirjoittamiin teksteihin Herean blogeissa.
Tutustu Maijan LinkedIn-profiiliin.

Blogit