04.03.2021

FixHalonen

FixHalonen eli Kuortaneen Fysioterapia Ky tarjoaa ortopedisen osteopaatin, hierojan sekä fysioterapeutin palvelut saman katon alla Kuortaneella ja Seinäjoella. Uusimpana aluevaltauksenaan yritys on lanseerannut metsäliikunnan ilosta ammentavat Metsäpolku-paketit työyhteisöjen vahvistamiseen ja virkistämiseen.

Yrittäjä Maija-Liisa Halonen on markkinoinut yrityksen palveluita itse opetellen. Herea auttoi FixHalosta tuotteistamaan uudet palvelut terävän asiakaslähtöisesti ja käynnistämään somemarkkinoinnin myynnin tueksi. Yhteistyön mahdollisti ELY-keskuksen yrityskehittämispalvelut, sillä projekti toteutettiin ELY-kehittämishankkeena. 

—Herean apu ja asiantuntijuus on ollut arvokasta. Olen oivaltanut, mikä meidän palveluissamme asiakkaille on olennaista ja miten niistä kannattaa kertoa ulospäin. Asiat selkeytyivät itselleni sekä asiakkaille. Lisäksi opin somemarkkinointiakin. Yhteistyö Herean kanssa jatkuu, mutta minulla on nyt hyvät lähtökohdat tehdä markkinointia itsekin kannattavalla tavalla.

Selkeää näkyvyyttä, hyvää palautetta ja lisää yhteydenottoja

Herealta projektiin osallistuivat Enni Yli-Hynnilä, Erika Svenns ja Minna Husa. Halonen arvostaa Herean toimintatavoissa erityisesti sitä, että asiantuntijat tekevät työnsä opettaen ja ohjaten, asiakkaan tasolla. Siitä syntyy luottamus ja hyvä tekemisen meininki.

—Herean asiantuntijoihin on helppo luottaa, sillä he selkeästi haluavat yritykseni parasta ja tekevät ahkerasti töitä auttaakseen. He huolehtivat, että asiakas ymmärtää koko ajan mitä ollaan tekemässä ja miksi. Kaikki sujuu hyvässä yhteistyössä ja täsmälleen aikataulussa.

Kehitysprojekti kartutti Halosen osaamista sosiaalisen median hyödyntämisestä myynnissä ja markkinoinnissa niin orgaanista näkyvyyttä kasvattamalla kuin maksetun mainonnan työkaluilla.

—Herean avulla saimme nostettua Metsäpolkupaketit ihmisten tietoisuuteen. Se on hienoa, sillä työyhteisöissä tarvitaan korona-aikana turvallisia keinoja rentoutua ja virkistyä yhdessä. Olemme saaneet somemainonnan seurauksena selkeää näkyvyyttä, hyvää palautetta ja lisää yhteydenottoja.

Asiantuntijan apu on arvokasta pienyrittäjälle

Halonen toivoo, että pienyrittäjät uskaltaisivat useammin hyödyntää asiantuntijapalveluita. Hänen mukaansa ulkopuolisen asiantuntijan käyttäminen kannattaa, sillä yrityksen kehittämisellä ja oman osaamisen kasvattamisella on pitkäkestoisia etuja.

—Moni yrittäjä haluaa pitää kaikki ohjakset omissa käsissä uupumuksenkin uhalla, vaikka asiantuntija keksisi hetkessä ratkaisun ja tekisi hyvää tulosta. Viestintä on hirveän tärkeää, mutta yrittäjän oma aika ei vain riitä kaikkeen. On suuri apu, että joku sanoittaa asiat järkevään muotoon ja huolehtii, että ne tulevat sanotuksi ja palvelut näkyviksi.

Tutustu FixHaloseen lisää täältä!

Tästä pääset tutustumaan Herean markkinointiviestinnän ja digimainonnan palveluihin!