01.04.2021

Lehmälääkärit.com

Kevyt lähtö säännölliseen markkinointiin – Herean kanssa on yksi huoli vähemmän

Lehmälääkärit.com on eläinlääkärien verkosto, joka tarjoaa nautaterveydenhuoltoa sekä koulutus- ja kurssipalveluita maatilayrityksille ja muille alan toimijoille. Yritys parantaa tuotantoeläinten kokonaisvaltaista terveyttä ja tilojen tuottavuutta maanlaajuisesti.

Herea teki yritykselle brändikartan, johon konkretisoitiin yrityksen tärkeimmät viestit asiakkaille. Niiden ympärille rakennettiin viestinnän teemat ja operatiivinen suunnitelma, jonka perusteella viestintää toteutetaan yhteistyössä. Lisäksi eläinlääkäreille tehtiin yhteiset pelisäännöt, joiden mukaan koko verkoston on helppo toimia yhdenmukaisesti.

– Saimme tarvitsemamme kevyen lähdön säännölliseen sisältömarkkinointiin. Ydinviestimme soljuu nyt mukana kaikessa viestinnässä. Markkinoinnin delegoiminen asiantuntijan käsiin on huojentavaa, sillä siten me eläinlääkärit voimme keskittää aikamme omaan työhömme. Siten kaikkien energia ja työpanos menee järkevään paikkaan, kertoo eläinlääkäri Sanni Kallio.

Sisältömarkkinointi kasvattaa tietoisuutta ja rohkaisee yhteydenottoon

Kallio pitää tärkeänä, että yrityksen viestintä tapahtuu oikealla tavalla. Liian kaupallinen markkinointi tuntuu eläinlääkärille vieraalta. Markkinoinnin ei tule tyrkyttää, vaan madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä, kasvattaa tietoisuutta ja herättää oikeita mielikuvia.

– Herean kanssa tehty sisältömarkkinointi on ollut onnistunutta. Se on tehty oikealla asenteella, asiakkaan ja kollegan tasolla. Olemme saaneet hyvin klikkauksia ja liikennettä verkkosivuillemme. Haluamme viedä viestiä tuotantoeläinten hyvinvoinnista, eläinlääkärin työstä ja tuottajien tukemisesta eteenpäin, ja sitä viestintämme nyt tekee.

Joustava vaihtoehto omalle markkinoinnin työntekijälle

Viestinnän operatiivisen suunnitelman avulla Lehmälääkärit.comin on helppo toteuttaa viestintää itse, mutta Herea toimii koko ajan tukena vaativampien tekstien kirjoittamisessa.

– Oman markkinoinnin työntekijän palkkaaminen ei ole meille vaihtoehto, joten Herean palvelut ovat meille älyttömän hyvä ratkaisu. Voimme joustavasti määrittää meille sopivan budjetin ja edetä sen puitteissa.

Kallio arvostaa Herean napakan tehokasta toimintatapaa. Oma yhteyshenkilö ja sisältöstrategi Enni Yli-Hynnilä huolehtii, että viestintä pysyy aina aikataulussa eikä jää puolitiehen.

– Herean kanssa on yksi huoli vähemmän. Ammattiapu on iso huojennus. On mukavaa, että voimme Herean kanssa yhdessä ideoida markkinointia, mutta Herea on apuna toteutuksessa. Ammattitaito näkyy lopputuloksessa.

 

Tutustu Lehmälääkärit.comiin lisää täällä!

Täältä pääset tutustumaan Herean palveluihin:

-          Brändikartta

-          Pelisäännöt

-          Operatiivinen suunnitelma

-          Jatkuva viestintä