Avoimet työpaikat

 

Oletko sinä Herean uusi videokuvaaja?

Etsimme Herean tiimiin luovaa ja työstään innostunutta videokuvaajaa, joka haluaa kehittyä ja kasvaa omassa roolissaan.  Herealla vapautuu kuvaajan paikka ja sinulla on nyt mahdollisuus päästä kehittymään ja tekemään monipuolisia videoita kivojen asiakkaiden ja innostavan työporukan kesken. 

Olemme kasvaneet näkyväksi viestinnän tekijäksi Vaasan ja Pohjanmaan teollisuus- ja palveluyritysten joukossa, ja haluamme löytää joukkoomme tiimiämme täydentävän tekijän. 

Onnistut tässä työssä, kun sinulla on

 • hyvä perusosaaminen kuvaamisesta ja leikkaamisesta ja näihin tarvittavista ohjelmista
 • hyvä perusosaaminen kuvaus-, äänitys- ja valokaluston hallinnasta
 • innostus kehittää omaa osaamista videokuvauksen ammattilaisena
 • valmiudet ja rohkeus tehdä työtä myös itsenäisesti
 • halu ansaita tekemäsi työn mukaan

Videokuvaajana

 • suunnittelet videoita yhdessä asiakkaan ja/tai Herean tiimin kanssa ja teet myyntityötä ja tarjouksia
 • voit käsikirjoittaa osan videoista itse tai yhteistyössä käsikirjoittajan kanssa
 • pienissä projekteissa vastaat kuvauksesta ja editoinnista itsenäisesti, isommissa projekteissa kuvauksessa on mukana ohjaaja/kuvausjärjestelijä tai tiimi

Panostamme siihen, että aloittaessasi saat parhaan mahdollisen lähdön ja mahdollisuudet onnistua. Saat käyttöösi valmiita palvelumalleja. Perehdytämme sinut työhösi. Voit työskennellä joko palkkasuhteessa tai Herea-yrittäjänä. 

Lähetä meille hakemus ja kerro joko hakemuksella tai vaihtoehtoisesti videolla

 • millaisella kalustolla olet kuvannut ja kuinka sujuvasti käytät kuvauksessa tarvittavaa kalustoa itsenäisesti
 • mitä editointiohjelmia olet käyttänyt ja millaista osaamista sinulla on näistä (esim. Premiere Pro, After Effects, Photoshop, efektien, animointien ja animaatioiden osaaminen)
 • osaatko myös valokuvata ja millaista osaamista sinulla on tässä
 • millaisia töitä olet tehnyt ja millaisten videoiden tekeminen innostaa sinua
 • mitä erityis- tai lisäosaamista sinulla on, mistä olisi tässä työssä hyötyä
 • miksi haluaisit töihin Herealle
 • haluatko työskennellä vakituisessa palkkasuhteessa vai yrittäjämallilla. Lue lisää yrittäjämallista Yrittäjämallin valitseva henkilö voi olla jo yrittäjä tai perustaa yrityksen tätä varten.

Liitä hakemukseen lisäksi CV, jossa listaat koulutukseksi, työkokemuksesi ja erityisosaamisesi. Lisäksi laita mukaan referenssivideoita ja esimerkkejä efekteistä tai animoinneista, joita olet tehnyt.

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@herea.fi viimeistään perjantaina 17.9.2020. Sovellamme jatkuvaa työhakemusten käsittelyä ja aloitamme haastattelut heti, kun saamme sopivia hakijoita. Älä siis viivyttele hakemuksen lähettämisessä, vaan toimi heti. Jäikö lisäkysymyksiä? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tj. Eliina Puijola, 040 504 1198.

  

Avoin hakemus Herealle

Tehtävänämme on luoda yhdessä asiakkaidemme kanssa kasvavista teollisuus- ja niitä palvelevista yrityksistä kohderyhmässään tunnistettavia ja merkittäviä brändejä. Innostumme koneistuksen lisäksi teknisistä toimialoista, energiaa säästävistä/optimoivista ratkaisuista, uusiutuvasta energiasta, kierrätyksestä ja maapallon tulevaisuutta parantavista bisneksistä. Uskomme suomalaiseen insinööriosaamiseen ja siitä syntyviin hyötyihin – siksi haluamme tehdä merkittävää viestintää näille yrityksille. Palvelemme tämän alan yrityksiä koko Suomessa.

Vaasassa olemme tunnettu viestintäkumppani teollisuusyritysten joukossa ja strategianamme on kasvattaa asiakaskuntaamme myös muilla teollisuusvetoisilla alueilla Suomessa. Meidät tunnetaan raikkaasta ja konkreettisesta teollisuusviestinnästä, joka saat monet kysymään, "Kuka teille tekee tätä viestintää"?

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa näitä tarinoita, Vaasassa tai jossain toisessa kaupungissa? 

Etsimme joukkoomme omasta työstään innostuneita tekijöitä. Lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot, miksi sopisit tiimimme. Lähetä lisäksi erillinen cv, josta ilmenee työkokemuksesi ja koulutukseksi. 

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@herea.fi

 

Avoimet työpaikat