Rekry Herea sisaltostrategi

Avoimet työpaikat

 

Sisältöstrategi

Oletko viestinnän ja kirjoittamisen rautainen osaaja ja ymmärrät hyvän tarinan merkityksen myynnille? Etsimme Herean tiimiin sisältöstrategia täydentämään innostunutta ja rentoa joukkoamme. Olemme kasvaneet näkyväksi viestinnän tekijäksi Vaasan ja Pohjanmaan teollisuus- ja palveluyritysten joukossa, ja haluamme löytää joukkoomme idearikkaan ja asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamisesta kiinnostuneen tekijän!

Sisältöstrategin tehtäviin kuuluu

 • asiakkaiden ulkoisen ja/tai sisäisen viestinnän suunnittelu ja seuranta
 • tekstisisältöjen tuottaminen digitaalisiin kanaviin ja esitteisiin (sisältömarkkinointi, tuotekuvaukset, verkkosivustojen sisällöt, erilaiset ohjeet jne.)
 • asiakkaiden sosiaalisen median tilien hallinta ja päivittäminen, uutiskirjelähetykset
 • somemainonnan suunnittelu yhteistyössä tiimin kanssa
 • Herean omaan viestintään ja palvelutuotekehitykseen osallistuminen
 • osaamisen kasvaessa viestinnän ja markkinoinnin konsultointi

Onnistut tässä työssä, jos sinulla on

 • kyky ja palava into kirjoittaa innostavia ja liikauttavia sisältöjä
 • osaamista tehdä konkreettisia viestintä- ja/tai markkinointisuunnitelmia strategisella otteella tai kyky omaksua niiden tekeminen nopeasti
 • yritysten liiketoimintalogiikan ymmärrys tai asennetta oppia ymmärtämään sitä
 • luontaista kiinnostusta ja uteliaisuutta ottaa selvää uusista asioista ja omaksua niitä
 • rohkeutta ja intoa tehdä myyntityötä
 • somekanavien käyttö hallussa ja olet innoissasi siitä, miten niitä hyödynnetään sisältömarkkinoinnissa
 • vähintään kahden vuoden työkokemus sisällöntuotannosta tai pidempi työkokemus myynti/markkinointitehtävistä, joissa olet osoittanut hyvän kirjoitustaitosi
 • viestintään, myyntiin tai markkinointiin liittyvä koulutus tai soveltuva pidempi työkokemus
 • kykyä organisoida omat työt fiksusti ja kestää ajoittaista kiirettä ja tehdä koko tiimiä palvelevaa yhteistyötä
 • vahvaa tahtoa kehittää omaa osaamista ja tehdä töitä tavoitteellisesti

Hereassa panostamme siihen,

että aloittava tekijä saa parhaan mahdollisen lähdön ja mahdollisuudet onnistua. Saat käyttöösi valmiit palvelutuotteet ja mallit asiakastyöhön. Koulutamme sinut käyttämään, tekemään ja myymään niitä. Sinulla on kolmen ensimmäisen kuukauden ajan käytössä jatkuva perehdytystuki ja oma perehdyttäjä.

Rekrytoinnistasi lähtien olet osa Herean tiimiä, johon kuuluu sisältöstrategien lisäksi AD, video- ja valokuvaaja ja tekninen tuki. Toimimme jatkuvassa yhteistyössä ja teemme töitä epämuodollisessa, rennossa ilmapiirissä, mutta organisoidulla tavalla. Jokaisella pääsääntöisesti toimistolla toimivalla sisältöstrategilla on oma työhuone, jossa on hyvä keskittymisrauha. Toimitilamme sijaitsevat uusissa toimitiloissa Mustasaaren Lintuvuoressa.

Meillä on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä joustavasti etätyötä. Alun perehdytysjakson jälkeen voit työskennellä osan viikosta etänä.

Tarjoamme kokopäiväistä pestiä, joka koostuu peruspalkasta ja sen päälle tulevista omista töistäsi kertyvistä bonuksista. Tämä mahdollistaa kasvavat ansiot, joihin itse voi vaikuttaa omalla osaamisella ja asiakkuuksilla. Työpaikka ei ole tarkoitettu freelancereille.

Kannustamme ja tuemme kaikkia työntekijöitämme etenemään ja kasvamaan uralla omien vahvuuksien mukaan. Tämän myötä voit kehittyä 3–5 vuoden sisällä merkittävästi työroolissasi ja edetä tehtävissäsi Herean sisällä.

Voit lukea Herean tarinasta lisää viisivuotisjuhliemme kunniaksi tehdystä asiakaskirjeestä https://bit.ly/30Gcrrg tai katsoa Herean tarinan videolta https://bit.ly/30JVBrq. Kesäharjoittelijamme tekemien henkilökuvien kautta voit tutustua meihin myös videoiden välityksellä. Videot blogitekstin "Tee sitä, mitä osaat parhaiten" lopussa. 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus max 3500 merkkiä välilyönteineen. Kerro siinä, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän työhön ja miksi? Kerro, millainen nälkä sinulla on kehittyä ja mainitse hakemuksessa myös muut taidot, joista on hyötyä tässä työssä. Taito kirjoittaa erinomaista tekstiä toisella kielellä katsotaan eduksi. Liitä lisäksi mukaan cv.

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@herea.fi viimeistään perjantaina 15.8.2021. Sovellamme jatkuvaa työhakemusten käsittelyä, joten teemme päätöksiä ja kutsumme haastatteluihin jo hakuaikana.

Jos haluat kysyä lisää, voit soittaa seuraavina ajankohtina: 2.8-4.8. klo 11–18 tj. Eliina Puijola, 040 504 1198.

Avoin hakemus

Tehtävänämme on luoda yhdessä asiakkaidemme kanssa kasvavista teollisuus- ja niitä palvelevista yrityksistä kohderyhmässään tunnistettavia ja merkittäviä brändejä. Innostumme koneistuksen lisäksi teknisistä toimialoista, energiaa säästävistä/optimoivista ratkaisuista, uusiutuvasta energiasta, kierrätyksestä ja maapallon tulevaisuutta parantavista bisneksistä. Uskomme suomalaiseen insinööriosaamiseen ja siitä syntyviin hyötyihin – siksi haluamme tehdä merkittävää viestintää näille yrityksille. Palvelemme tämän alan yrityksiä koko Suomessa.

Vaasassa olemme tunnettu viestintäkumppani teollisuusyritysten joukossa ja strategianamme on kasvattaa asiakaskuntaamme myös muilla teollisuusvetoisilla alueilla Suomessa. Meidät tunnetaan raikkaasta ja konkreettisesta teollisuusviestinnästä, joka saat monet kysymään, "Kuka teille tekee tätä viestintää"?

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa näitä tarinoita, Vaasassa tai jossain toisessa kaupungissa? 

Etsimme joukkoomme omasta työstään innostuneita tekijöitä. Lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot, miksi sopisit tiimimme. Lähetä lisäksi erillinen cv, josta ilmenee työkokemuksesi ja koulutukseksi. 

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@herea.fi

 

Avoimet työpaikat