Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Oletko se sinä?

 

Sisältöstrategi

Tehtävänämme on luoda yhdessä asiakkaidemme kanssa kasvavista teollisuus- ja niitä palvelevista yrityksistä kohderyhmässään tunnistettavia ja merkittäviä brändejä. Innostumme koneistuksen lisäksi teknisistä toimialoista, energiaa säästävistä/optimoivista ratkaisuista, uusiutuvasta energiasta, kierrätyksestä ja maapallon tulevaisuutta parantavista bisneksistä. Uskomme suomalaiseen insinööriosaamiseen ja siitä syntyviin hyötyihin – siksi haluamme tehdä merkittävää viestintää näille yrityksille. Palvelemme tämän alan yrityksiä koko Suomessa.

Vaasassa olemme tunnettu viestintäkumppani teollisuusyritysten joukossa ja strategianamme on kasvattaa asiakaskuntaamme myös muilla teollisuusvetoisilla alueilla Suomessa. Meidät tunnetaan raikkaasta ja konkreettisesta teollisuusviestinnästä, joka saat monet kysymään, "Kuka teille tekee tätä viestintää"?

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa näitä tarinoita, Vaasassa tai jossain toisessa kaupungissa? 

Etsimme joukkoomme omasta työstään innostunutta sisältöstrategia. Tehtävänäsi on tehdä asiakkaan kannalta fiksuja ja asiakkaan resurssien mukaisia tolkun viestintästrategioita, joissa on vähemmän hienoja termejä, mutta sitäkin enemmän konkretiaa ja todellista ymmärrystä siitä, minne viestinnällä pitää päästä. Osaat tehdä operatiivisen markkinointisuunnitelman ja lisäksi innostut vanhoilla tai nuorilla päivilläsi kirjoittamaan suunnittelemasi sisällöt. Osaat ottaa asiakkuuden haltuusi ja uskallat ajatella asiakkaan puolesta.

Sinulla on useiden vuosien käytännön kokemus viestinnästä. Olet hyvä kirjoittamaan ja sinulla on kokonaisnäkemys viestinnästä. Osaat asettua asiakkaan ja asiakkaan asiakkaan asemaan. Oma työ- ja elämänkokemuksesi vakuuttaa itsesi ja asiakkaan. Kaikkein tärkeintä on, että tiedät, ettet pääse helpolla, jos haluat tulla paremmaksi. Tämä duuni edellyttää kovaa työtä, sillä lunastat paikkasi joka kerta uudelleen asiakaskontakteissasi. 

Paikka on auki Herea-yrittäjälle. Palkkiosi syntyy tekemistäsi asiakastöistä. Mitä enemmän teet ja mitä paremmaksi tulet, sitä enemmän tienaat. Palkankorotukset ovat siis itsestäsi kiinni. 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus max 3500 merkkiä välilyönteineen. Kerro siinä, miksi juuri sinä olisit hyvä tekemään töitä asiakkaidemme kanssa. Kerro, millainen nälkä sinulla on kehittyä ja kasvaa. Mainitse hakemuksessa myös ne taidot, joista asiakkaille on selkeää lisäarvoa. Esimerkiksi se, että puhut tai kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti toista kieltä, olet pro somekanavissa tai osaat jotain muuta niin hyvin, että asiakas on valmis siitä maksamaan. Liitä lisäksi mukaan cv. Lähetä hakemus osoitteeseen herea@herea.fi

Työpaikka on auki, kunnes löydämme oikean tekijän. Oikea tekijä tykkää meistä ja asiakkaista ja asiakkaat ja me tykkäämme myös hänestä.