Palvelut

Verkkosivut – palvele asiakkaitasi ja tue myyntiä

 

Hyvät verkkosivut tukevat myyntiä. Ne on suunniteltu käyttäjiä varten ja auttavat asiakasta löytämään oikeaa tietoa nopeasti ja helposti. Etusivu on kuin visuaalinen sisällysluettelo, josta löytää lähes yhdellä silmäyksellä käyttäjän kannalta tärkeimmät asiat.

Hyvillä verkkosivuilla teksti on ymmärrettävää, kiinnostavaa ja helppolukuista. Hyvä teksti ei temppuile termeillä eikä kerro latteuksia laadusta, kustannustehokkuudesta tai ekologisuudesta. Sivujen kuvat, graafinen materiaali ja filmit puhuvat samaa kieltä tekstien kanssa ja vahvistavat viestiä. Ennen tekstien kirjoittamista on määritelty, mistä tekijöistä koostuu yrityksen brändin ydin ja miten yritys erottuu kilpailijoista. Sivujen sisältö teksteineen ja kuvineen tukee ja vahvistaa johdonmukaista kuvaa brändistä.

Teksti on kirjoitettu siten, että mukaan on ujutettu hakukoneystävälliset termit ja sanat. Tekstien lisäksi sivuille on tuotettu valmiiksi optimoidut otsikot eli titlet ja metakuvaukset. Oikeiden sanojen ja lauseiden avulla yritys nousee hakutuloksissa ja saa enemmän klikkauksia sivuilleen.

Sivujen rakenne suunnitellaan siten, että siellä on paikat uusiutuvalle ja pysyvälle tiedolle. Asiakasta ohjataan liikkumaan sivujen sisällä niin, että polut vakuuttavan ja ostamiseen sysäävän tiedon välillä eivät katkea.

Sivujen tekninen toteutus tehdään yhteistyökumppanilla, joka on ammattikoodaaja. Ammattilainen saa sivut toimimaan responsiivisesti kaikissa laitteissa: puhelimessa, tabletissa ja tietokoneen näytöllä. Responsiivisuuden hallinta tarkoittaa myös sitä, että sivuille tulevat elementit, kuvat, tekstit ja otsikot ovat myös luettavissa ja selattavissa kaikissa näkymissä. Sivujen tekijä hallitsee käyttämänsä alustan teemojen eri mahdollisuudet ja osaa ehdottaa asiakkaalle oikeita teknisiä ratkaisuja; parempia, kuin hän olisi itse keksinyt.

Jos haluat kiteyttää brändisi ytimen sanoiksi ja kuviksi sekä visualisoida palvelusi asiakaslähtöisesti, teetä verkkosivu-uudistus kanssamme. Me teemme sivut, jotka sekä toimivat että kannustavat lukemaan, löytämään tietoa ja ostamaan.

Kiinnostuitko yrityksesi näköisistä verkkosivuista, jotka on tehty asiakkaitasi varten ja jotka toimivat myynnin tukena? Ota yhteyttä ja varaa palaveriaika ja keskustellaan lisää yrityksesi näkyvyydestä, sivujen käytettävyydestä ja brändin vahvistamisesta.