10.04.2024

NordWest Engineering: ”Herean avulla muistutimme itsellemme, keitä olemme ja minne haluamme mennä”

Tarkkuus ja luotettavuus ovat vaasalaisen NordWest Engineeringin tunnusmerkkejä. Yritys tarjoaa mittaus, kartoitus- ja tarkastuspalveluita ympäri Suomea. Palveluilla on tärkeä rooli energia-, infra- ja rakennushankkeissa.

Kun yritys aloitti yhteistyön Herean kanssa, se oli eräänlaisessa tienristeyksessä.

– Olimme päätyneet vaiheeseen, jossa tunsimme, että meidän piti selventää brändiämme sekä meille että asiakkaillemme, sanoo toimitusjohtaja Kim Nordman.

Herealta NordWest Engineering sai apua muun muassa brändistrategiaansa, visuaaliseen ilmeeseensä ja myyntitekniikkaansa. Konkreettinen viestintäsuunnitelma auttaa yritystä eteenpäin ja uudella verkkosivustolla palvelut sekä asiakasryhmät esitetään selkeästi ja ymmärrettävästi.

– Yhteistyön myötä olemme saaneet uuden suunnan ja energiaa liiketoimintaamme. Prosessin aikana muistuimme itsellemme, keitä olemme ja minne haluamme mennä.

Kymmenen pistettä nopeasta toimituksesta ja tyylikkäästä logosta

Yhteistyö Herean kanssa ei ole ollut vain hedelmällistä, vaan myös tehokasta ajankäyttöä; NordWest Engineeringin eniten arvostamia asioita ovat olleet nopea toimitus ja yrityksen tarpeisiin vastaaminen.

– Tarvitsimme esimerkiksi seminaarimateriaalia lyhyellä varoitusajalla, ja saimme sen. Olemme myös erityisen tyytyväisiä uuteen logoomme, lisää Nordman.

Myönteisen yhteistyökokemuksen ja siitä syntyneiden merkittävien muutosten myötä NordWest Engineering voi lämpimästi suositella Hereaa muillekin yrityksille.

– Suosittelemme Hereaa graafisen suunnittelun, markkinoinnin ja palveluiden tuotteistamisen vuoksi, mutta myös siksi, että oma näkemyksemme yrityksemme visiosta ja tavoitteista on laajentunut, sanoo Nordman.


Herea on vahvistanut asemansa luotettavana viestintäkumppanina erityisesti teollisuus- ja teknologia-alojen kasvuyrityksille tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja ja henkilökohtaisia palveluja. Lue lisää Ulkoistettu viestintäkumppani -palvelustamme täältä.

elina icon
Eliina Puijola
tj, markkinointiviestintä, brändi, sisällöntuotanto, FM