Verkkosivut ja -sisällöt

 

Verkkosivut ovat yritykseksi julkisivu, kauppa, markkinoinnin työkalu – koti kaikelle viestinnällesi

Kulutamme ison osan päivästämme koneella ja verkossa. Kysymme Googlelta, keskustelemme somessa ja seikkailemme eri sivuilla etsien tietoa ja viihdettä. Samoin toimivat asiakkaasi. Asiakkaat etsivät ennen yhteydenotto- tai ostopäätöstään paljon tietoa verkosta. Se yritys, joka vastaa sivuillaan jo etukäteen kysymyksiin, on vahvoilla.

Teemme verkkosivuja, joista asiakkaasi löytävät vastauksia kysymyksiinsä. Siksi on tärkeää miettiä ensin, mitä sivuilla sanotaan ja vasta sen jälkeen suunnitellaan, miltä sivut näyttävät. Olemme erikoistuneet popularisoimaan vaikeita asioita ymmärrettäviksi sisällöiksi. Kirjoitamme tavalla, joka houkuttelee lukemaan: konkreettisesti, asiakashyötyjä painottaen, mutta kuitenkin kevyesti luettavalla tavalla. Lisäksi puhallamme verkkosivuteksteihin yritykseksi hengen, joka avulla kuulostatte itseltänne ja erotutte kilpailijoista. Meille sanotaan usein: ”Nämä tekstit ovat todella hyviä.” Lopputulos on hyvä, kun osaa kysyä oikeita asioita ja jaksaa kaivella tarpeeksi syvältä. Voit lukea lisää blogitekstistä, miten teemme hyvät verkkosivutekstit.

Kun sisältö ja rakenne ovat selvät, päästämme Minnan irti. Visualisoinnilla tähdennämme sitä, millaisia olette. Lisäksi visuaalisuudella tuetaan sivujen käytettävyyttä: sitä, että asiakas hahmottaa helposti sivujen sisällöt ja löytää nopeasti etsimänsä. Jos haluat koko toteutuksen siirry sivulle verkkosivupaketit. Jos sivusi on uusittu hiljattain, mutta tarvitset sisältöuudistuksen, siirry sivulle tekstipaketit. Jos kaipaat vain palveluittesi parempaa ryhmittelyä ja kuvausta, siirry sivulle palvelukuvaukset

Lue myös jatkuvasta viestinnästä, jota teemme asiakkaillemme. Jatkuva viestintä on myynnin työkalu, joka madaltaa asiakkaiden kynnystä yhteydenottoon.

Lue Ennin blogiteksti verkkosivuteksteistä.

Varaa maksuton suunnittelukäynti:

Enni Yli-Hynnilä, sisältöstrategi, 040-166 3230, etunimi.sukunimi@herea.fi

Maija Anttila, sisältöstrategi, 040-154 4436, etunimil.sukunimi@herea.fi

Minna Husa, AD, 044-411 3123, etunimi.sukunimi@herea.fi

 

Verkkosivut ja -sisällöt

Desktop Ombrelo

Mobile Polttovari

Laptop Wing

Laptop Etha

Mobile Keymet

Desktop Viicon