28.05.2024

Petra Marjamäki viestintätoimisto Herean osakkaaksi

Mustasaarelainen viestintätoimisto Herea Oy on kutsunut Petra Marjamäen osakkaaksi. Marjamäki on työskennellyt Hereassa vuodesta 2019 lähtien ruotsinkielisenä sisältöstrategina. Petran asiakkuudet ovat keskittyneet teollisuus-, talotekniikka- ja erilaisiin b-to-b -palveluyrityksiin. Marjamäki on ennen Hereaa työskennellyt eri viestinnän tehtävissä Pohjanmaalla ja Vaasassa, viimeksi viestintäasiantuntijana KWH Logisticsilla.

”Haluamme uudella osakkuudella vahvistaa palvelua ruotsinkielisillä alueilla Suomessa ja tarjota osaamistamme myös ruotsalaisille asiakkaille lahden toiselle puolen. Petra on Hereassa ottanut ansiokkaasti haltuun useiden voimakkaasti kasvavien, taustaltaan suomenruotsalaisten yritysten viestinnän hoitamisen. Näille kasvuyrityksille on tärkeää saada pitkäjänteistä ja suunnitelmallista näkyvyyttä, jotka tukevat sekä brändiä, myyntiä että työnantajamielikuvaa. Petra on onnistunut tässä työssä erinomaisesti lyhyessä ajassa. Vuoden alusta Petran kanssa on työskennellyt yhdessä toinen ruotsinkielinen strategi, Linda Storås Kristiinankaupungista. Yhdessä he muodostavat tiimin, jossa he täydentävät toistensa osaamista mainiolla tavalla ”, kertoo Herean toimitusjohtaja Eliina Puijola.

”Haluamme kehittää tätä palvelukonseptia ja laajentaa markkinaa asiakasryhmissä, joille kommunikointi joko asiakkaan itsensä tai asiakkaiden kanssa ruotsiksi on tärkeää,” Marjamäki jatkaa. ”Kielitaito on vahvuutemme. Ruotsin ja suomen lisäksi tuotamme sisältöjä myös englanniksi”.

Puijola kertoo, että Herean liiketoiminnan painopiste on teollisuuden ja teknisen alan pk-yrityksissä. Herea on panostanut voimakkaasti perustamisesta lähtien näiden alojen liiketoiminnan, tuotannon ja tuotteiden ymmärrykseen. Hänen mukaansa viestintää on vaikea tehdä näille yrityksille, jos viestinnän tekijä ei ymmärrä itse bisnestä ja sen eri tyyppisten asiakassegmenttien syitä ostaa tai olla ostamatta.

”Olemme perustamisesta lähtien toimineet näille asiakkaille viestinnän ulkoisena kumppanina. Ehkä osaamisestamme kertoo, että jokainen Herean työntekijä sisältöstrategista, graafiikkoon ja kuvaajaan on käynyt lukuisissa eri toimialan tuotantolaitoksissa. Saamme usein kuulla, että asiakkaan mielestä on todella yllättävää, kuinka nopeasti pääsemme sisään asiakasyrityksen liiketoimintaan.”

”Viestinnän tekeminen Hereassa vaatii viitseliäisyyttä oppia uutta asiakkaiden bisneksestä. Petra on hyvä esimerkki siitä, että hän on kiinnostunut oppimaan uutta ja kykenee soveltamaan opittuja asioita eri tilanteissa. Tästä hyötyvät asiakkaat, jotka tarvitsevat omaan tilanteeseensa ja resursseihinsa sopivaa viestintää.”

Herea tulee myös jatkossa tarjoamaan osakkuuksia omille tekijöilleen. Osakkailta odotetaan erityisesti innostusta saada aikaan hyviä tuloksia asiakkaille ja halua panostaa omaa osaamista Herean bisneksen kehittämiseen ja kasvuun.

”Tavoitteemme on tehdä kannattavaa liiketoimintaa ja kasvaa sen mukaan. Samalla haluamme kasvattaa Herean arvoa ja tarjota työyhteisön, jossa työn tekeminen on merkityksellistä”, päättää Puijola.

 

Lisätietoja:

tj. Eliina Puijola, 0405041198

Petra Marjamäki, 0405522139