Jatkuva viestintä 
 

Jatkuva viestintä - vaikuta asiakkaisiin suunnitelmallisella viestinnällä

Teemme asiakkaillemme jatkuvaa sisällöntuotantoa. Hyvin suunniteltuna se tuottaa sivuille vastauksia asiakkaan esittämiin hakuihin ja kertoo uusista asioista nykyisille asiakkaille. Linkittämällä ja jakamalla näitä sisältöjä uutiskirjeissä, somessa tai sähköpostissa, myynti saa täsmämarkkinointia haluamaansa asiaan.

Jatkuvalla viestinnällä vahvistetaan brändisi tunnettuutta ja kasvatetaan yrityksesi näkyvyyttä pitkäjänteisesti. Olennaisinta on kuitenkin se, että viestintä auttaa sinua toteuttamaan liiketoimintasi tavoitteita – kertomaan oikeita asioita sille kohderyhmälle, jolle haluat myydä. Jotta viesti kolahtaa kohderyhmään, se suunnitellaan etukäteen sisältöstrategia- ja suunnitelma -palvelulla.

Jatkuva viestintä -palvelu on suunniteltu yrityksille, jotka eivät ehdi suunnitella ja tuottaa markkinointisisältöjä itse. Saat Hereasta oman yhteyshenkilön, joka vastaa yritykseksi viestinnästä. Jatkuva viestintä -palvelu vapauttaa sinut ajattelusta: "markkinointia pitäisi tehdä, mutta kun ei ehdi". Mitä kauemmin viestintää toteutetaan, sitä useammin kuulet positiivista palautetta uudesta näkyvyydestänne, mutta ennen kaikkea näet sen liiketoiminnassasi - saatte uusia asiakkaita, enemmän vierailijoita messuilla ja tapahtumissa sekä yhteydenottoja ehkä yllättäviltäkin tahoilta. 

Kysy tarjous!

Maija Anttila,  040 154 4436, etunimi.sukunimi@herea.fi

Eliina Puijola, 040 5041198, etunimi.sukunimi@herea.fi

 

Pyydä tarjous tai varaa maksuton kartoitus

Jatkuva viestintä