Videot ja valokuvat

 

Anna videon selittää ja vakuuttaa, jotta sinun ei tarvitsisi

Elämme maailmassa, jossa ihmisillä on jatkuvasti kiire. Joskus video on helpoin tapa saada asia menemään perille.  Videolla pystytään havainnollistamaan monimutkaisiakin prosesseja yksinkertaisesti. Lisäksi video välittää voimakkaasti tunteita, tunnelmia ja mielikuvia.

Suunnittelemme videot osaksi sisältömarkkinoinnin kokonaisuutta. Tämän kokonaisuuden tehtävänä on tukea myyntiä ja kertoa yhdenmukaista tarinaa yrityksestä. Video voi olla uutinen, asiakasreferenssi, juttu, opastusvideo, henkilökuva, rekrytointivideo tai yritystarina. Räätälöimme videomme aina yrityksen tarpeisiin. Ota yhteyttä ja bookkaa ilmainen aloituspalaveri, niin suunnittelemme juuri teidän näköisen videon. Katso alta videoesimerkkimme.

Toteutamme myös valokuvaukset, tarvitset sitten brändikuvia, tuotekuvia tai dokumentaarisia kuvia jatkuvaan viestintään esimerkiksi artikkeleihin tai uutisia kuvittamaan. Teemme myös kuvituskuvapaketteja, jonka avulla löydät helposti sopivan kuvan markkinointiviestinnän tarpeisiin. Toteutamme valo- ja videokuvaustöitä Vaasan ja Pohjanmaan alueella. Valo- ja videokuvauskalustomme sekä kuvaaja liikkuu kuitenkin tarvittaessa myös ympäri Suomen.

Lue lisää videoista osana jatkuvaa viestintää.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Markus Loppi, video- ja valokuvaaja, 050 325 7944, etunimi.sukunimi@herea.fi

Enni Yli-Hynnilä, sisältöstrategi, 040-166 3230, etunimi.sukunimi@herea.fi

Maija Anttila, sisältöstrategi, 040-154 4436, etunimi.sukunimi@herea.fi

Videot ja valokuvat

Videot

Katso lisää videoita täältä.

Kuvat

IMG 0117

IMG 0847

9S7A6143b

Muutkoneet iso

IMG 3307

IMG 0170b 2