Videot ja valokuvat

 

Anna videon ja kuvan selittää ja vakuuttaa, jotta sinun ei tarvitsisi

Videokuvaus

Elämme maailmassa, jossa ihmisillä on jatkuvasti kiire. Joskus video on helpoin tapa saada asia menemään perille. Videolla pystytään havainnollistamaan monimutkaisiakin prosesseja yksinkertaisesti. Lisäksi video välittää voimakkaasti tunteita, tunnelmia ja mielikuvia.

Suunnittelemme videot osaksi sisältömarkkinoinnin kokonaisuutta. Tämän kokonaisuuden tehtävänä on tukea myyntiä ja kertoa yhdenmukaista tarinaa yrityksestä. Video voi olla uutinen, asiakasreferenssi, juttu, opastusvideo, henkilökuva, rekrytointivideo tai yritystarina. Räätälöimme videomme aina yrityksen tarpeisiin. Ota yhteyttä ja bookkaa ilmainen aloituspalaveri, niin suunnittelemme juuri teidän näköisenne videon. Katso alta videoesimerkkimme.

Valokuvaus

Toteutamme myös valokuvaukset, tarvitset sitten brändikuvia, tuotekuvia, dronella kuvattuja ilmakuvia tai dokumentaarisia kuvia. Kuvia käytetään jatkuvaan viestintään esimerkiksi artikkeleita tai uutisia kuvittamaan. Teemme myös kuvituskuvapaketteja, jonka avulla löydät helposti sopivan kuvan markkinointiviestinnän tarpeisiin. Toteutamme valo- ja videokuvaustöitä Vaasan ja Pohjanmaan alueella. Valo- ja videokuvauskalustomme sekä kuvaajamme liikkuvat kuitenkin tarvittaessa myös ympäri Suomen.

Lue lisää videoista osana jatkuvaa viestintää.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Maija Anttila,  040 154 4436, etunimi.sukunimi@herea.fi

Eliina Puijola, 040 5041198, etunimi.sukunimi@herea.fi

 

 

Pyydä tarjous tai varaa maksuton kartoitus

Videot ja valokuvat

Videot

Katso lisää videoita täältä.

Asiakastarinat - videot ja valokuvat

Valokuvat

 

IMG 0117

IMG 0847

IMG 0017 2

 

9S7A6143b

Muutkoneet iso

9S7A5236