09.08.2022

Herea-yrittäjä

Herea on strategista markkinointia ja viestintää tekevä mustasaarelainen kasvuyritys. Asiakkaitamme ovat kasvuhakuiset ja motivoituneet teollisuuteen, uusiutuvaan energiaan ja erilaisiin b-to b palveluihin erikoistuneet pk-yritykset. Olemme kehittäneet palvelukonseptin, jossa toimimme näiden yritysten ulkoistettuna viestinnän ja markkinoinnin johtajana ja tekijänä. Erikoistuminen teollisuuteen ja näiden yritysten pitkäjänteiseen viestintään ja markkinointiin, erottaa meidät muista viestinnän yrityksistä ja kasvattaa palveluidemme kysyntää jatkuvasti.

Etsimme kokenutta markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista Herea-yrittäjäksi

Etsimme joukkoomme sinua, joka olet vain odottanut mahdollisuutta siirtyä uudelle tasolle työssäsi. Toimit jo markkinoinnin tai viestinnän yrittäjänä tai olet harkinnut usean vuoden ajan siirtymistä yrittäjäksi, mutta et ole uskaltanut. Tiedät, että yrittäjänä pääset tekemään mielenkiintoisia ja haastavia töitä eri yritysten kanssa. Haluat tehdä täysillä asioita, joissa olet hyvä ja joissa pääset hyödyntämään potentiaaliasi ja ideoitasi.

Herea on yksi harvoista alan yrityksistä, jossa pääset Herea-yrittäjämallilla valmiiseen pöytään. Vältyt kuormittavalta hallinnolliselta työltä ja pääset tekemään sitä, mitä parhaiten osaat. Vuosien kokemuksella tiedämme, että pääset nopeasti hyvään liikevaihtoon parissa vuodessa ja erinomaiseen liikevaihtoon viiden vuoden sisällä. Kymmenessä vuodessa olet tehnyt uran, jonka aikana olet päässyt tekemään merkityksellistä työtä sekä itsesi että asiakkaidesi kannalta ja voinut edetä urallasi itsellesi sopivalla tavalla. Lisäksi olet saanut yrittäjän vapauden keskittyä itseäsi kiinnostaviin töihin ja mahdollisuuden tehdä töitä omalla tavallasi.

Millaista osaamista ja henkilöä etsimme?

Sinulla on vähintään yli 10 vuoden kokemus markkinoinnin tai viestinnän tehtäväistä ja näkemystä, kuinka pk-yritysten markkinointi nivotaan tukemaan liiketoiminnan kasvua. Ymmärrät, mitä pitkäjänteinen brändin rakennus, markkinointiviestintä ja työnantajakuvan rakentaminen tarkoittavat käytännössä näissä yrityksissä. Olet tottunut hoitamaan itsenäisesti kokonaisuuksia ja haluat panoksellasi edistää asiakasyrityksen bisneksen kasvua. Sinulla on mahdollisesti joku erityisosaaminen, joka innostaa sinua ja tuottaa hyötyä asiakkaillesi.

Tehtävänäsi on osata

  • tehdä asiakkaan tavoitteiden ja resurssien mukaisia strategisia ja operatiivisia suunnitelmia
  • organisoida tai toteuttaa asiakkaan operatiivista markkinointia ja viestintää vuositasolla
  • lisätä asiakasyrityksen näkemystä siitä, miten kokonaisvaltaisella markkinoinnilla ja viestinnällä tuetaan liiketoiminnan kehittymistä ja kasvua
  • tuottaa vaivattomasti erinomaisia sisältöjä, oli sitten kyseessä asia-artikkelit, referenssit, blogit, palveluiden tuotteistaminen tai muut viestinnän sisällöt
  • toimia tiimissä, jossa on useita eri markkinoinnin ammattilaisia

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme käyttöösi Herean palvelukonseptin, jossa pääset hyödyntämään valmiita palvelumalleja, tarjouksia, myyntimallia, sisäistä koulutustamme ja tiimimme tukea. Tuemme jokaisen tekijän osaamisen kehittymistä ja perehdytämme kaikki uudet tekijämme siten, ettet jää missään asiassa tyhjän päälle.

Pääset mukaan yritykseen, jolla on hyvä maine ja jonka palveluiden kysyntä on kasvussa.

Jos olet toiminut tehtävässä, jossa olet tehnyt markkinoinnin suunnittelua eri yrityksille päätoimisesti kolmen vuoden ajan, tarjoamme sinulle myös mahdollisuutta hakea Herean nimissä ns. Ely-konsulttioikeutta (markkinointi ja asiakkuudet).  Meillä on vapautunut yksi konsulttioikeus, joka voidaan siirtää toiselle, kriteerit täyttävälle henkilölle.

Uskomme tekijöihimme ja arvostamme heitä. Työkulttuurimme on reilu ja avoin.  Asiakkaamme arvostavat hyvää työn jälkeä, mutkatonta toimintaa ja hyvää huumoriamme. Siksi meidän työarkemme on mukavaa ja töitä on kiva tehdä joka päivä. Työtä voi tehdä myös osittain etänä, joten voit asua myös vähän kauempana Vaasasta. Jos todella uskot pystyväsi tekemään töitä kokonaan eri paikkakunnalta ilman työyhteisön tukea ja läsnäoloa, voit myös hakea paikkaa. 

Oletko se sinä?

Jos tässä oli se juttu, mitä olet odottanut, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus. Kerro siinä, miksi juuri sinut tulisi valita tähän. Liitä lisäksi mukaan CV.

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@herea.fi. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluita jatkuvasti.

Jos haluat kysyä lisää, voit soittaa toimitusjohtajallemme, Eliina Puijolalle, 040 504 1198.