Herean tausta 

 

Vähittäiskaupasta b-to-b -markkinointiin

Herean on perustanut Eliina Puijola, joka on toiminut markkinoinnin kouluttajana ja konsulttina vuodesta 2010 omistamassaan Hienosäätö Coaching Oy:ssä. Tätä ennen hän toimi tj:nä ja ketjupäällikkönä lahja- ja sisustusalan vähittäiskaupassa ja toimi samalla liiketoiminnan ja markkinoinnin konsulttina tämän alan yrityksille.

Herea on Hienosäädön tytäryritys. Puijola on myös osakas Highline Oy:ssä, joka on liiketoiminnan eri osa-alueille keskittyneiden konsulttien yhteistyöfoorumi.

─ Olen koko työurani ajan tehnyt markkinoinnin suunnittelua osana liiketoiminnan strategista suunnittelua. Lisäksi olen vähittäiskaupassa oppinut käyttämään rajallisia markkinoinnin resursseja mahdollisimman tehokkaasti. Kun perustin Herean, halusin kehittää palvelumme siten, että työntekijöillämme on sama lähtökohta suunnittelussa: nähdään vaivaa, että ymmärretään yrityksen strategiset tavoitteet ja suunnitellaan markkinointi tukemaan tätä, resurssit huomioiden. Aina strategia ei ole selvä, joten markkinoinnin suunnittelijan tulee tarvittaessa kyetä ohjaamaan asiakkaan ajattelua tässä asiassa.

Herean tausta