21.10.2021

Herean uusi video- ja valokuvaaja on alan nuori osaaja

Herean riveihin saatiin lokakuun alussa jälleen tuoretta osaamista, kun Markus Loppi aloitti työskentelynsä yrityksen uutena video- ja valokuvaajana. Pohjanmaalta kotoisin oleva Markus on ehtinyt kerryttää itselleen monipuolista alan kokemusta Puolustusvoimien leivissä. Palveluksensa aikana Markus toimi Ilmavoimien soittokunnan mediavarusmiehenä. Palvelusajan jälkeen hänet palkattiin Ilmasotakoulun esikuntaan viestintäosastolle, jossa hän toimi video- ja valokuvaajana sekä kouluttajana.

— Tein palvelusaikana paljon kuvauksia ja haastatteluvideoita sekä sosiaalisen median sisältöä, esimerkiksi promovideoita ja musiikkivideoita. Tahti oli nopea. Esimerkiksi soittokunnan keikat saatettiin kuvata, editoida ja vielä julkaistakin saman illan aikana.

Monipuolisiin projekteihin kiinni heti tuoreeltaan

Markus on päässyt aloittamaan Herealla monenlaisia asiakasprojekteja nykyisen video- ja valokuvaaja Erika Svennsin perehdyttämänä.

— Olen jo nyt tehnyt esimerkiksi henkilökuvauksia, tuotekuvauksia, toimitilakuvauksia sekä rekrytointivideoita haastatteluineen ja kuvituskuvineen. Nautin todella siitä, että työkuvani on näin monipuolinen – tehtävien monipuolisuus olikin yksi suurimmista syistä siihen, miksi halusin Herealle töihin.

Hyvä kuvaaja luo kuvaustilanteeseen välittömän tunnelman

Omaksi vahvuudekseen valokuvaajana Markus lukee taidon luoda kuvaustilanne, jossa on välitön tunnelma ja jossa kuvattavalla on hyvä olla. Tämä sujuu rauhalliselta Markukselta luontevasti, sillä hän tulee aidosti toimeen jokaisen kanssa. Tulevaisuudelta hän odottaa eniten ammattitaitonsa kartuttamista entisestään.

— Minulla on jatkuva halu oppia uutta, kehittyä ja täyttää asiakkaiden toiveet.

Jatkossa Herean video- ja valokuvaaja Markus Loppi toteuttaa asiakkaille muun muassa videoita rekrytointimarkkinointiin, uutisvideoita, tuote/palvelu-esittelyvideoita, yritysvideoita, ohjevideoita sekä asiakasreferenssivideoita. Markuksen sekä muiden herealaisten yhteystiedot löydät täältä. Voit lukea lisää Herean video- ja valokuvauspalveluista täältä.