21.10.2021

Hereas nya filmare och fotograf är en ung förmåga i branschen

I början av oktober fick Herea än en gång en injektion färskt kunnande, när Markus Loppi började som företagets nya filmare och fotograf. Markus är hemma från Österbotten och har hunnit samla på sig mångsidig erfarenhet från branschen under sin tid i Försvarsmakten. Under sin tjänstgöring fungerade han som mediebeväring i Flygvapnets musikkår. Efter tjänstgöringen rekryterades han till Luftkrigsskolans kommunikationsavdelning, där han arbetade med film och foto och som utbildare.

- Under tjänstgöringen gjorde jag mycket fotograferingar och intervjuvideon samt innehåll till sociala medier, till exempel promotions- och musikvideon. Arbetstakten var snabb. Musikkårens spelningar kunde exempelvis fotograferas, redigeras och ännu publiceras under en och samma kväll.

Full fart med mångsidiga projekt direkt från starten

I Herea har Markus redan fått hugga tag i flera mångsidiga kundprojekt. För inskolningen ansvarade Hereas långvariga filmare och fotograf Erika Svenns, som nyligen tagit sig an nya utmaningar i Helsingfors.

- Jag har redan hunnit göra personfotograferingar, produktfotografering, fotografering av utrymmen och rekryteringsvideon med intervjuer och bildsättning. Jag trivs verkligen med en mångsidig arbetsbild – arbetsuppgifternas mångsidighet var också en av de främsta orsakerna till att jag sökte till Herea.

En bra fotograf kan konsten att skapa en ögonblickskänsla i bilden

Till sina egna styrkor som fotograf räknar Markus förmågan att skapa en fotograferingssituation med ögonblickskänsla, där den som fotograferas kan slappna av. För en lugn typ som Markus kommer det här naturligt, och han är genuint bra på att komma överens med alla. I framtiden ser han framför allt emot att bygga upp sin yrkeskunskap ytterligare.

- Jag har ett konstant behov av att lära mig nytt, utvecklas och uppfylla kundernas önskningar och förväntningar.

 

I fortsättningen står Hereas filmare och fotograf Markus Loppi till tjänst med bland annat videon för rekryteringsmarknadsföring, nyhetsvideon, produkt/tjänstepresentationsvideon, företagsvideon, instruktionsvideon samt kundreferensvideon. Kontaktuppgifter till Markus och oss andra på Herea hittar du här. Du kan läsa mer om Hereas video- och fotograftjänster här.