15.03.2024

Palautteita verkkosivuista

Selkeys oli CoE:n ykköstavoite

Uusiutuva energia on tuotu CoE Groupin verkkosivujen ja brändin visuaaliseen ilmeeseen vihreällä värillä sekä raikkaudella ja ilmavuudella. Uudet verkkosivut ovat paitsi ulkoasultaan nykyaikaisemmat, myös toimivammat ja selkeämmät – sisällöistä on karsittu ylimääräistä, jolloin etsittävä tieto on helpompi löytää.

”Uusiutuva energia on ja tulee jatkossa olemaan yhä merkittävämpi osa CoE Groupin toimintaa. Tulemme tekemään entistä enemmän projekteja vihreän siirtymän parissa ja kasvamaan ja kehittymään sillä saralla. Halusimme yrityksen koko brändin heijastelevan tätä sekä sisään- että ulospäin”, kertoo viestintäpäällikkö Riikka Hokkanen.

Tutustu verkkosivuihin: https://coegroup.fi/ 

Siricolle moderni ilme ja yksityiskohtaisemmat palvelukuvaukset

Sirico Electronicsin tavoitteena oli lisätä yrityksen tunnettuutta ja kiinnostavuutta, sekä kirkastaa yrityskuvaa ja panostaa rekrytointiin. Verkkosivuprojekti sujui toimitusjohtajan Mika Sarkkisen mielestä todella hyvin ja vaivattomasti yhdessä Herean kanssa:

”Yhteistyössä korostui ammattitaito ja osaaminen, joten voimme lämpimästi suositella Hereaa vastaaviin projekteihin. Koimme erityisen sujuvaksi sen, että esimerkiksi palvelukuvauksia yhdessä tehdessämme, olimme heti samalla aaltopituudella sisältöjen kanssa ja tuntui kuin Herean ammattilaiset olisivat itsekin toimineet elektroniikka-alalla.”

Tutustu verkkosivuihin: https://sirico.fi/ 

Saavutettavat verkkosivut Kalajoen Satamalle

Kalajoen Sataman uusien verkkosivujen tuli olla selkeät, toimivat ja ennen kaikkea saavutettavat. Saavutettavuus näkyi erityisesti sivuston visuaalisessa asussa aina selkeän pelkistetystä ulkoasusta tekstin ja taustan väliseen kontrastiin. Myös toiminnallisuudet pyrittiin säilyttämään mahdollisimman yksinkertaisina ja helppokäyttöisinä.

”Täysin uusia toiminnallisuuksia sivustolla edustaa reaaliaikaisesti päivittyvä satamaliikenne, joka näyttää saapuvan, lähteneen ja satamassa olevan liikenteen. Tämä oli erityisen hyvä parannus vanhaan,” kertoo toimitusjohtaja Harri Honkala.

Tutustu verkkosivuihin: https://portofkalajoki.fi/