Innehållsproducent

Herea är ett Korsholm-baserat tillväxtföretag som specialiserat sig på strategisk marknadsföring och -kommunikation. Våra kunder är tillväxtdrivna, små- och medelstora företag specialiserade på industri, förnybar energi och andra B2B-tjänster. I det tjänstekoncept vi utvecklat fungerar vi som en utlokaliserad resurs för företagens kommunikations- och marknadsföringsledning och som företagens kommunikatörer. Vår specialisering inom industrin och dessa företags långsiktiga kommunikation och marknadsföring skiljer oss från andra kommunikationsbyråer och gör att efterfrågan på våra tjänster ständigt växer.

Vi söker en innehållsproducent för föräldraledighetsvikariat

Vi söker en till modersmålet svenskspråkig eller tvåspråkig innehållsproducent för föräldraledighetsvikariat för tiden 1.10.2022 – 31.12.2023. Din uppgift är att sköta kundföretagens kommunikation enligt uppgjord plan. Kundföretagen är B2B-företag som erbjuder tjänster inom bl.a. industri, - service- och byggbranschen. Uppgiften sköts på deltid, 3 dagar i veckan eller 4,5 h/dag. För arbetet betalas en fast timlön. Lönen bestäms enligt din arbetserfarenhet och kunnande.

Herea som arbetsgivare

Du får vara del av en arbetsgemenskap där kommunikation görs på ett inspirerande sätt, tillsammans med Hereas team och trevliga kunder. Vi stöder våra anställdas utveckling och ger alla nyanställda en grundlig inskolning, så att du kan känna dig trygg i ditt arbete. På Herea får du möjlighet att utvecklas och ständigt lära dig nytt. Det är också möjligt att vi kan erbjuda dig en fast anställning efter föräldraledighetsvikariatet.

Vi tror på och uppskattar våra kommunikatörer och deras kunnande. Vår arbetskultur är rättvis och öppen. Våra kunder uppskattar ett välutfört jobb, vårt okomplicerade arbetssätt och humor. Det gör också vår arbetsvardag trevlig – vårt mål är att det ska vara roligt att komma till jobbet, varje dag.

Hurudan person passar för det här jobbet?

Du har några års praktisk erfarenhet av kommunikationsarbete för ett eller flera företag. Du är en vass skribent som snabbt hittar den röda tråden i det du skriver om. Att hantera sociala mediekanaler är inget problem för dig och du har också erfarenhet av att använda publiceringsverktyg för webbsidor och nyhetsbrev. Företagsvärlden och dess kommunikation och marknadsföring intresserar dig. Du är bra på att organisera ditt eget arbete och har ett strukturerat arbetssätt. Kanske har du också något specialkunnande som kommer till nytta i ditt arbete. Du vågar och vill samarbeta med olika slags företag och branscher. Ditt modersmål är svenska/tvåspråkig. Arbetsspråket på Herea är finska och för att lyckas i din roll behöver du kunna kommunicera flytande på finska.

Kunskaper, som du behöver i ditt jobb

  • du kan förverkliga kundernas kommunikationsplaner, med andra ord planera och utforma (skriva) innehåll relaterade till planen och publicera dem på överenskommet sätt i olika kanaler
  • utöver planen tillsammans med kunderna ta fram annat innehåll för kommunikationen i enlighet med deras önskemål
  • sköta administrativt arbete, som offertberäkningar och till dem hörande försäljningskontakter samt annat administrativt arbete enligt behov
  • producera innehåll för Hereas egen marknadsföring
  • du trivs med att jobba i ett team bestående av flera olika experter på marknadsföring

Låter det här som du?

Känner du igen dig i beskrivningen och tror du att det här kunde vara ett jobb för dig? Läs mer om Herea och sök till oss direkt! Hur? Skicka oss en fritt formulerad ansökan och berätta, varför vi borde välja just dig för den här uppgiften. Bifoga din cv till ansökan.

Ansökan skickas till adressen herea@herea.fi. Ansökningstiden går ut senast den 26.8 och arbetet börjar 1.10. Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi går igenom ansökningar och gör intervjuer fortlöpande, ansökningstiden avslutas när vi hittar rätt person.

Om du har frågor eller vill veta mer före du skickar in din ansökan kan du slå en signal till vår vd Eliina Puijola, 040 504 1198.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lediga arbetsplatser