29.08.2019

Uusi palvelu – sarja videoita b-t-b -markkinointiin

Herea lanseeraa palvelun, jossa asiakkaan kanssa suunnitellaan sarja videoita tukemaan yrityksen markkinointia ja viestintää.

Videoiden sisällöt voidaan linkittää olemassa olevaan markkinointi- tai sisältösuunnitelmaan tai niille voidaan tehdä oma suunnitelma. Videot julkaistaan sovitussa aikataulussa vuoden aikana. Herea voi myös tehdä postaukset asiakkaan puolesta asiakkaan kanavissa.

─ Yhdistämällä esim. asiakasreferenssivideoita, uuden tuotantolinjan esittely, rekryvideo ja kasvuun liittyvä uutisointi, saadaan kerrottua näistä aiheista havainnollisesti. Tällaisen videoyhdistelmän tavoitteena yleensä sekä toimia myynnin tukena että vahvistaa haluttua brändimielikuvaa, kertoo Herean toimitusjohtaja Eliina Puijola.

Video herättää hyvin huomion somekanavassa

Puijolan mukaan videoiden kasvava käyttö johtuu myös huomioarvosta.

─ Video alkaa pyöriä automaattisesti some-kanavien postausvirrassa. Se kiinnittää hyvin somekanavaa selaavan henkilön huomion. Lisäksi ihmiset ovat kiinnostuneita toisista ihmisistä. Siksi esimerkiksi asiakasreferenssejä tehdään yhä enemmän videoina. Kun asiakas kertoo henkilökohtaisesti kokemuksistaan, se vakuuttaa. 

Tuotantolinja, uudet toimitilat tai työnantajakuva – näistä kaikista voi viestiä havainnollisesti videolla

Puijolan mukaan tiettyjä aiheita on helpompi viestiä videoilla tekstiin verrattuna.

─ Esimerkiksi tuotantolinjojen tai koneinvestointien esittelyssä video on erittäin havainnollinen. Lyhyellä videolla voi kertoa asian nopeammin ja helpommin kuin tekstillä. Toteutamme myös videoita, joissa voidaan yhdistää konetoimittajan video- ja kuvamateriaalia omassa tehtaassa kuvattuun materiaaliin. Samoin, jos halutaan välittää mielikuvia tiloista, tunnelmasta ja ihmisistä, video on tehokas. Siksi esimerkiksi rekrytointivideoita tehdään yhä enemmän, koska tunnelma ja se miltä yritys näyttää, tulee paremmin esiin.

Videosarja tehdään tukemaan yrityksen liiketoiminnan tavoitteita

Video ei ole enää viidentoista minuutin yritysesittely. Video on muuttunut jatkuvan viestinnän työkaluksi, jossa sarja hyvin suunniteltuja videoita tukee liiketoiminnan tavoitteita ja myyntiä suunnitelmallisesti, pitkin vuotta.

─ Käsikirjoitamme kaikki videot, koska asiakkaan asia tulee tuoda esiin napakasti. Jos kyse on haastatteluvideosta, kysymykset on tarkkaan valittu, jota saadaan esille oikeat asiat. Lisäksi on olennaista tehdä hyvä kuvituskuvasuunnittelu, joka tukee haastattelua. Parasta on, jos 2-3:een minuuttiin saadaan mahtumaan kaikki olennainen asia. Sen mittaisen videon ehtii ja jaksaa katsoa hyvin. Lisäksi tekstitämme kaikki videot, jotta videon sanoma menee perille myös niille, joilla on ääni pois kytkettynä somekanavasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Markus Loppi, video- ja valokuvaaja, +358 40 552 2537, markus.loppi@herea.fi

Eliina Puijola, CEO, +358 40 504 1198, eliina.puijola@herea.fi

Katso videoesimerkkejä täältä.