23.02.2022

Co-Engineering Oy

”Kehityksemme ei olisi samassa pisteessä ilman Hereaa”

 

Co-Engineering on insinööritoimisto, joka tarjoaa sähkö- ja energia-alan sekä tekniikan alan asiantuntijapalveluita teollisuuden tarpeisiin. Heidän palvelunsa ulottuvat suunnittelusta aina on-site -töihin asti. Herealta Co-Engineering on toimitusjohtaja Sami Kiviojan mukaan ostanut täyden viestinnän paketin.

— Herea tuottaa meille sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän osalta koko hela hoidon. Ennen teimme kaiken itse, mutta huomasimme lopulta, että viestintä oli jäädä kiireen vuoksi taka-alalle. Herean kanssa viestintä on säännöllistä ja yrittäjää potkitaan eteenpäin, Kivioja kertoo. 

 

Herean tekemien uratarinoiden vaikutus näkyy rekrytointiprosesseissa

Herean kanssa tehdyn yhteistyön hyödyistä Kivioja nostaa esiin uratarinoiden vaikutuksen rekrytointiprosesseihin. Nettisivuilla olevien uratarinoiden ansiosta hakijat näkevät heti, millainen yritys Co-Engineering on ja miten heillä toimitaan. Yritykselle on tärkeää tuoda esiin henkilökuntansa ammattitaitoa ja antaa heidän kertoa yrityksen tarinaa.

— Uratarinoista on ollut suuri hyöty ja olemme saaneet niistä positiivista palautetta ulkoapäin. Niitä on päivitetty säännöllisesti kaikkiin kolmeen sosiaalisen median kanavaamme muiden ajankohtaisten asioiden ohella. Olemme näin saaneet somekanaviimme elämää ja sisältöä. Yllätyimme myös siitä, miten suuren yleisön LinkedIn-yrityssivumme on saanut.

Uratarinoiden ja sosiaalisen median näkyvyyden lisäksi Herean Co-Engineeringille tuottamiin palveluihin lukeutuvat ajankohtaiset uutiset ja muut kotisivusisällöt, Facebookin maksettu mainonta, valokuvauspalvelut sekä graafinen suunnittelu. Herea on myös uudistanut yrityksen verkkosivut ja hoitaa sivujen ylläpidon – esimerkiksi palvelukuvaustekstejä muokataan säännöllisesti yrityksen kasvaessa ja muuttaessa muotoaan.

— Herea on kulkenut mukanamme pitkään ja he tuntevat yrityksemme toiminnan ja tarpeet. Co-Engineeringin kehitys ei olisi samassa pisteessä ilman heitä.

 

Herea hioo yrityksen viestinnän huippuunsa

Kiviojan mukaan Herea sopii kumppaniksi yrityksille, jotka haluavat kehittyä ja vahvistaa julkikuvaansa. Herean kanssa työskennellessä yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän saa hiottua huippuunsa, vaikka siihen ei olisi omia resursseja. Suunnitelmallisen viestinnän lisäksi Herealta saa Kiviojan mukaan kuitenkin tarvittaessa nopeitakin ratkaisuja ja joustoa aikatauluihin.

 — Olen yhteistyöhömme todella tyytyväinen. Olemme tehneet töitä kaikkien herealaisen kanssa ja huomanneet, että he osaavat oikeasti kuunnella asiakasta. Jokaisen kanssa on ilo työskennellä. Herea on meille täydellinen kumppani, emmekä onnistuisi tässä ilman heitä.

 

Jatkuvaa viestintää teidänkin yritykselle? Lue lisää täältä! 

Lähde rakentamaan brändiäsi - aloita se täältä! 

Lisää asiakastarinoita pääset lukemaan täältä!