WEBBPLATS OCH INNEHÅLL

 

Webbplatsen fungerar som företagets fasad, butik, marknadsföringsredskap - ett hem för all din kommunikation

Vi tillbringar en stor del av vår dag på datorn och ute på nätet. Vi frågar Google, diskuterar i sociala medier och hoppar runt på olika sidor för att hitta information och underhållning. Dina kunder fungerar på samma sätt. Kunderna söker mycket information på nätet innan de besluter sig för att ta kontakt eller köpa. Det företag som redan på förhand kan ge svar på frågor på sin webbplats ligger ett steg före.

Vi gör webbplatser där dina kunder hittar svar på sina frågor. Vi är specialiserade på att popularisera svåra saker så att folk förstår. Vi skriver på ett sätt som lockar till läsning: det är konkret, med betoning på fördelar för kunden men ändå lättläst. Dessutom låter vi ditt företags anda lysa fram i webbplatsens texter, vilket gör att den låter som er själva och sticker ut i konkurrensen. Vi får ofta höra: ”De här texterna är verkligen bra.” Slutresultatet blir bra när man kan ställa rätt frågor och orkar gräva tillräckligt djupt.

När innehåll och struktur är på plats släpper vi loss Minna. Genom grafisk design framhäver vi hurudana ni är. Grafisk design gör dessutom att webbplatsen blir lättanvänd: dvs. kunden får enkelt en överblick över innehållet och hittar snabbt det som hen söker. Läs också om kontinuerliga kommunikation som vi producerar åt våra kunder. Kontinuerlig kommunikation är ett arbetsredskap som stöder försäljningen, vilket bidrar till en lägre tröskel för kunderna att ta kontakt.

 

Ta kontakt och begär ett kostnadsfritt planeringsbesök!

Petra Marjamäki, innehållsstrateg, 040 551 3395, petra.marjamaki@herea.fi

Maija Anttila, innehållsstrateg, 040 154 4436, maija.anttila@herea.fi

Minna Husa, AD, 044 411 3123, minna.husa@herea.fi

 

Webbplats och innehåll

Desktop Ombrelo

Mobile Polttovari

Laptop Wing

Laptop Etha

Mobile Keymet

Desktop Viicon