Herea ura

Herea ura

Oletko innoissasi siitä, mihin olet erikoistunut ja mitä teet työksesi tai opiskelet?

 

Kehitätkö luontaisesti sitä mitä teet, paremmaksi kerta kerran jälkeen? Onko työn sisältö sinulle merkittävä asia? Jos vastasit kyllä, voisit olla yksi meistä. Herea on kasvava viestintäyritys, jonka joukossa on työhönsä intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä. Intohimo tarkoittaa meille luontaista kiinnostusta omaan työhön, halua tehdä paremmin ja uskallusta seistä oman tekemisensä takana.

Uskomme siihen, että motivaatio kasvaa siitä, että saa tehdä itselleen tärkeää ja merkityksellistä työtä. Siksi haluammekin löytää joukkoomme ihmisiä, joiden luontaiset kiinnostuksen kohteet ja osaaminen pääsevät oikeuksiinsa asiakastöissä ja yhdessä tekemällä.

Teollisuusbrändien näkyväksi tekijä

Tehtävänämme on luoda yhdessä asiakkaidemme kanssa kasvavista teollisuus- ja niitä palvelevista yrityksistä kohderyhmässään tunnistettavia ja merkittäviä brändejä. Innostumme koneistuksen lisäksi teknisistä toimialoista, energiaa säästävistä/optimoivista ratkaisuista, uusiutuvasta energiasta, kierrätyksestä ja maapallon tulevaisuutta parantavista bisneksistä. Uskomme suomalaiseen insinööriosaamiseen ja siitä syntyviin hyötyihin – siksi haluamme tehdä merkittävää viestintää näille yrityksille. Palvelemme tämän alan yrityksiä koko Suomessa.

Vaasassa olemme tunnettu viestintäkumppani teollisuusyritysten joukossa ja strategianamme on kasvattaa asiakaskuntaamme myös muilla teollisuusvetoisilla alueilla Suomessa. Meidät rankataan korkealle teollisuuspuolen viestinnän osaajina.

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa näitä tarinoita, Vaasassa tai jossain toisessa kaupungissa? 

Palkkaus

Meillä on periaate, että työnainen tai –mies on palkkansa ansainnut. Siksi palkkauksemme perustuu peruspalkkaan ja omista asiakastöistä kertyviin bonuksiin. Voit myös tulla töihin Herea-yrittäjäksi. Silloin olet aivan samoin yksi meistä, samoine oikeuksineen ja velvollisuuksineen, mutta saat isomman osuuden asiakastöistä itsellesi ja vastaat omasta palkanmaksustasi oman yritykseksi kautta. Herea-yrittäjänä kaikki asiakastyösi kulkevat Herean kautta, eikä sinulla ole kilpailevaa liiketoimintaa. Teet kanssamme kirjallisen sopimuksen, samoin kuin työntekijät tekevät työsopimuksen.

Asiakastyö

Hereassa jokainen asiantuntija vastaa omista asiakkuuksistaan. Meillä ei ole projektipäälliköitä, tarjousten kirjoittajia eikä myyjiä. Asiantuntija itse on paras henkilö selvittämään asiakkaan kanssa, mikä vaihtoehto kannattaisi valita, jolloin myydään ja luvataan juuri oikea palvelu. Asiakkaamme arvostavat myös suoraa kontaktia tekijään: asiat saadaan hoidettua ilman välikäsiä ja viesti menee perille varmasti.  

Kasvu

Kun kasvamme, avautuu myös mahdollisuuksia astua isompiin saappaisiin. Asiantuntijuus voi siis tarkoittaa myös jatkossa johtotehtäviä tai haasteita, mitä et aiemmin ajatellutkaan.

Työtehtävät

Haluamme työllämme kertoa merkityksellisiä tarinoita. Haluamme saada ihmiset oivaltamaan, oppimaan, samaistumaan ja ostamaan ajatuksia, tuotteita tai palveluita. Näemme viestinnän vaikuttamisena, jota tehdään markkinoimalla, mainostamalla, mediaviestinnällä, puhumalla, kouluttamalla ja toistamalla. Vaikutamme työllämme asiakkaisiin, yritysten sisällä työntekijöihin ja työyhteisöihin, yritysten sidosryhmiin ja mediaan. Jos tiedät kuinka voit vaikuttaa, voit olla yksi meistä.

Katso tästä avoimet työpaikkamme.

Avoimet hakemukset herea@herea.fi