11.04.2023

Herea tar i bruk STT Info – pressmeddelandena når hela landet och många olika branscher

Kommunikationsbyrån Herea har tagit i bruk STT Infos tjänst för nationell distribution av pressmeddelanden. STT Viestintäpalvelut är en del av Oy Suomen Tietotoimisto Ab och för närvarande den enda tjänsten i landet som möjliggör direkt distribution av pressmeddelanden inte bara till journalisters e-postadresser utan också till de viktigaste inhemska nyhetsmediernas egna redaktionella system.  

— Vi har numera kunder också utomlands. Stora och växande företag förstår betydelsen av synlighet och vill skicka ut pressmeddelanden regelbundet. Med hjälp av STT Info kan vi distribuera pressmeddelanden till precis de kanaler och områden där våra kunder vill ha synlighet, säger Hereas vd Eliina Puijola.

Som tjänsteleverantör tar STT Info hand om daglig uppdatering av mediedatabasen. Dessutom är det möjligt att lägga till egna distributionslistor för varje utskick. Förutom textinnehåll kan pressmeddelandena innehålla bilder, videor och länkar. Herea ansvarar för innehållsproduktion och utskick vid önskad tidpunkt.  

Gällande spridningen har bara STT:s pressmeddelanden nu 7000 prenumeranter – dessutom publiceras pressmeddelandena på STT:s Twitterkonto som har 10 000 följare. Synligheten är alltså ett faktum även om medieexponeringen skulle visa sig bli begränsad. Vid behov kan pressmeddelanden också distribueras till Sverige, Norge och Danmark.

— Genom en omfattande och uppdaterad mediedatabas kan vi rikta utskicket till precis rätt bransch, till exempel energi, IT eller metallindustrin, konstaterar Puijola.

Herea producerar pressmeddelanden på svenska, finska och engelska och tjänsten inkluderar nationell distribution genom STT Info. Tjänsten kan köpas genast.

För mer information kontakta:

Eliina Puijola
Verkställande direktör, Herea Oy
+358 40 504 1198 eliina.puijola@herea.fi